Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mindig a társaság központja, de én inkább külső szemlélő vagyok. Működhet?
Probalj meg nyitottabb lenni.AZ meg hulyeseg h nem akar veled senki beszelgetni.ilyen nincs.
De szerintem ez nem lehet oka egy kapcsolat befejezesenek.
ket eros karakter, mar inkabb!
Nem működhet!
Nem azért, mert különbözőek vagytok, hanem mert mindkettőtöket frusztrál.
A felállás nálunk is hasonló volt. Még mindig eléggé a háttérben maradok, ha nagyobb társaságban vagyunk, mert egyszerűen nem vagyok elég hangos, és elég feltűnő személyiség ahhoz, hogy a társaság középpontja legyek. Régebben ez még jobban előjött, de sokat fejlődtem. A barátom meg mindenkivel megtalálja a közös hangot.
Régebben még nagyobb volt ez a szakadék kettőnk között, de idővel rájöttem arra, hogy bátran kell beszélgetést kezdeményezni. És ebben ő is segített, konkrétan neki köszönhetem azt, hogy most valamilyen szinten tudok társasági életet élni.
Ehhez nem kell másnak lenned, mint ami vagy, csak néha szólj hozzá a beszélgetéshez. Vagy ha nagyon nem megy, akkor kérd meg a barátodat, hogy próbáljon meg téged is bevonni a témába.
Ha te hajlandó és képes vagy azért változni egy kicsit, hogy ez a kapcsolat fentmaradjon, akkor működhet. Mindent meg lehet oldani, csak közösen kell megtalálni a helyes megoldást.
Remélem sikerülni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!