Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez "luxusnak" számít, ha ezt elvárom a férfiaktól?
Olyan férfiakkal szeretnék ismerkedni, akik sportosak, jó testük van (arc nem lényeg, csak ne legyen olyan csúnya, hogy fájjon ránézni), és e mellé legyenek intelligensek is, akikkel jól el lehet beszélgetni.
Kb fél éve vagyok szingli és rendszeresen ismerkedek, barátkozok, próbálkozok, de valahogy a kettő közül az egyik mindig hiányzik. Ez komolyan sok elvárásnak számít?
"14:55: Az exem orvosira jár 6. éve, ösztöndíjas, kitűnő eredményekkel, és kidolgozott testtel....akkor hogy is van ez?"
Nem feltétlen jelenti, hogy intellektuális. Elég, ha a memóriája jó, van akaratereje és türelme.
A diplomához észt nem adnak... Mondtam volt a régi osztályfőnökömnek egy vita alkalmával...
Viszont a minden napi edzésre annyit mondanék, hogy olyan nincs. Mert a szerencsétlen belehalna. Az izmoknak is kell a regenerálódási idő, attól függetlenül, hogy csak az agyunk az, aminek szüksége van az alvásra.
A kigyúrt nem egyenlő az izmossal... Érdekes módon én dolgoztam autópálya építkezésen, de egyetlen kigyúrt pasi se volt ott... Csak olyanok mint én, meg kis cingárok. :D
Te viszont kérdező, szerintem nagyon rossz helyen próbálkozol. :)
én pl okos vagyok, sokat tudok, ami érdekes hogy a környezetem nem így látja :D rohadjanak meg :)
és testépítek, még 1 éve sem, szal nem kell tökéletes testre gondolni, de a régi külsőmhöz képest a mostani egy főnyeremény
Am én is így vagyok a lányokkal, akik bájosak kedvesek azok nem tetszenek, akik meg beképzeltek szemetek azok igen, persze nem mindig.
És nem nagy elvárás
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!