Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez "luxusnak" számít, ha ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez "luxusnak" számít, ha ezt elvárom a férfiaktól?

Figyelt kérdés

Olyan férfiakkal szeretnék ismerkedni, akik sportosak, jó testük van (arc nem lényeg, csak ne legyen olyan csúnya, hogy fájjon ránézni), és e mellé legyenek intelligensek is, akikkel jól el lehet beszélgetni.

Kb fél éve vagyok szingli és rendszeresen ismerkedek, barátkozok, próbálkozok, de valahogy a kettő közül az egyik mindig hiányzik. Ez komolyan sok elvárásnak számít?

2013. máj. 12. 14:24
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
30%
Igen, luxus. Egy intelligens/intellektuális férfi nem pazarolja el az idejét testépítésre, csak azért, hogy másoknak tetszen. Vagy szellemi tevékenységet végez, vagy fizikális tevékenységet. Persze, lehet, hogy a munkájából adódóan megizmosodott, stb.
2013. máj. 12. 14:53
 12/34 anonim ***** válasza:
58%
utolsó vagyok, lehet félreérthető, de helyes alatt nem csak az arcát értem, hanem úgy az összképet :) Nem kell nekem kigyúrt állat meg Brad Pitt fej, csak mindene legyen a helyén :)
2013. máj. 12. 14:54
 13/34 anonim ***** válasza:
63%
Oh, és a sportoláshoz sok idő kell, stb. Vagy sportolsz, vagy tanulsz (több éven keresztűl, és nem feltétlenül iskolában).
2013. máj. 12. 14:55
 14/34 anonim ***** válasza:
akkor nem utolsó voltam....viszont nem értek egyet az előttem szólóval, egy intelligens férfi igenis adhat magára...miért ne tehetné? Akkor ennyi erővel a szép nők is mind buták, mert az okosak nem akarnak szépek is lenni?
2013. máj. 12. 14:55
 15/34 anonim ***** válasza:
58%
14:55: Az exem orvosira jár 6. éve, ösztöndíjas, kitűnő eredményekkel, és kidolgozott testtel....akkor hogy is van ez?
2013. máj. 12. 14:57
 16/34 anonim ***** válasza:
# 13/15 ez egy baromság, ha nekem van rá időm akkor másnak is.
2013. máj. 12. 14:58
 17/34 anonim ***** válasza:
50%

Hát,nem tudom.

Talán érdemesebb lenne az elvárásaidat hátrébb tenni és kicsit komolyabban akár küszködések árán is megismerni az illetőt.Tudod,nem minden az első benyomás.

A sport mindenkinek fontos,bár én sporthorgász vagyok,nem tudom neked ez mennyit tesz ki a sport fogalomszótárából.

Mindenesetre sok nő kedveli a horgászatot,mellesleg jó levegőn az erdőben vagy ami itt van nálunk víz közti szigeteken joggenezni...:)

Szóval ne ítélkezz mert nem csoda,hogy fél év óta nyüstölöd magad,hogy nincs senki olyan aki megérdemelne engem.

2013. máj. 12. 14:58
 18/34 anonim ***** válasza:
54%
Ok, egy intelligens férfi megkérdezi: "Minek?". Adhat magára, de aki igazán szellemi, azt nem érdekli a megjelenés. Főleg nem érdekli, hogy másoknak tetszen.
2013. máj. 12. 15:01
 19/34 anonim ***** válasza:
15ös,az a kidolgozott test...azt azért megnézném,lehet csak simán nem puha a teste,de nem is bír el 100 kilót...Mert tényleg vagy tanulsz,vagy izmosodsz.Napi szinten kell mindkettőt,és egy idő után abba kell hagyni az egyiket.Ráadásul az intelligencia nem tanulás kérdése...Innen is átszik,sokan mennyire fogalomzavarban vannak.Az orvosira jártak lehetnek tanultak,de nem feltétlen intelligensek. (van rossz,sőt,egyenesen hülye is köztük)
2013. máj. 12. 15:02
 20/34 anonim ***** válasza:
17%

Azt kihagytad, hogy legyen saját családi háza és sportkocsija is.

Így teljes az összkép.

2013. máj. 12. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!