Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti nem irtóztok a vértől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti nem irtóztok a vértől?

Figyelt kérdés
Menstruációkor nem féltek, hogy vért veszítetek? Én már a vérem látványától is rosszul vagyok.:S
2013. jan. 7. 07:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem.De elárulok egy titkot: veszítesz vért menstruáció alatt,mégis mi lenne az a piros akkor?
2013. jan. 7. 07:20
 2/8 Fülünyúl ***** válasza:

Nem irtózom, nem is illene doki létemre.

Amúgy #1-esnél a pont a vérveszteséget illetően. :)

2013. jan. 7. 07:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom, de én férfi vagyok. Azért kérdeztem nőket, hogy ők nem irtóznak-e a vértől, mikor menstruálnak. Bocs, lehet félreérthető voltam.
2013. jan. 7. 07:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem. Ezt el kellett fogadnunk :D Mi ezzel járunk :D
2013. jan. 7. 08:36
 5/8 anonim ***** válasza:
én nem irtózom tőle, sőt, mivel tampont használok, folyni nemigen látom. Egyébként nem sok vért veszítünk, 1 deci körül az alatt a pár nap alatt, úgy tudom. :D
2013. jan. 7. 08:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem,ez együtt jár azzal,ha nőből van valaki.:D
2013. jan. 7. 10:13
 7/8 Missi_Key ***** válasza:

az a vérveszteség nem okoz kárt a szervezetben, legalábbis alaphelyzetben (egészséges embernél).

nem olyan mintha artérián vágnának. természetes folyamat, új vér termelődik helyette, ami még hasznos is.

az meg hogy valakinek vérundora van, már személyfüggő...

2013. jan. 7. 10:46
 8/8 anonim ***** válasza:
nem túl kellemes belegondolni, de azért rókázni sem rókázom tőle
2013. jan. 7. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!