Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egyszer találtok egy jólelkű fiút, miért kell kinyírni benne azt ami először megtetszik, és belőle is olyan érzéketlen tuskót csinálni, mint akiktől irtóztok?
Ez egy jó kérdés, a tapasztalat ugyanez. Azokkal a pasikkal, akikre vágynak, nem jönnek össze a csajok, mert nem eléggé ún. férfiasak... Vagy ha összejönnek, kezdődik a megváltoztatás-project.
Valószínűleg genetikai/evolúciós okai vannak ennek: a csajoknak biztonságot nyújtó alfahím kell, aki megvédi az otthon-barlangot a kardfogú tigristől, meg a többi alfahímtől, és szállítja a mammutalkatrészeket. (Húst a konyhára, prémet az asszonyra, agyarból való szobrocskát a kandallóra.)
Szerencsére van 1..2 nő, akik ezt nem akarják annyira, hogy tönkre menjen belé a kapcsolat... (Ezek idősebbek, az enyém 37 volt, amikor megismertem. Neki is vannak ilyen becsípődései, de jóval toleránsabb, mint a legtöbb. 4 év van közöttünk, most én vagyok 37.)
Az hogy hogy megy a szekér, mi köze van a nőkhöz való érzelmi kötődésednek? (Bár ha csak szekérre fussa...:o))
Málé a nőkkel szemben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!