Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ha egyszer találtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egyszer találtok egy jólelkű fiút, miért kell kinyírni benne azt ami először megtetszik, és belőle is olyan érzéketlen tuskót csinálni, mint akiktől irtóztok?

Figyelt kérdés
Annyi a történet, hogy egy elromlott házasság után, összejöttem pár lánnyal, mert nekem szükségem van arra, hogy legyen egy normális kapcsolatom! Először minden szép és jó, teljesen el voltak ájulva, milyen figyelmes vagyok, mennyit adok az ágyban, ritka az ilyen férfi, mondják ők! Aztán pár hét, hónap után kezdődik: jó-jó, de ebben még változzak meg, meg abban még változzak meg. Aztán érzem, hogy kezd kihűlni az egész. Én továbbra is bókolok, adok, de egyre inkább kevés, ami még az elején tökéletes volt. Aztán váratlanul jön: ne haragudj, de már nem érzem azt amit az elején, maradjunk barátok, de ez már nem is olyan jó. Aztán szépen lassan megunom, hogy mindig minden kevés, hiszen a házasságomnak is ez vetett véget, és érzem, hogy már nem tudom úgy tisztelni a nőket, mint amikor azt hittem, ez minden nő álma, egy figyelmes, odaadó pasi. Miért nem jó az, ami jó?
2010. jún. 17. 16:22
1 2
 11/16 Fke ***** válasza:
74%

meg kissé öntelt is, ahogy látom...

bírom ezeket a mr. tökéleteseket, akik nem értik miért nem kellenek a nőknek

amúgy kb 1024 ilyen kérdés volt már miért kell újra meg újra felhozni

valamit rosszul csináltok ennyi

aki azt írta, hogy következetesnek kell lenni annak igaza van

én is ilyen tenyerenhordós voltam és nem az kell a nőknek

az is kamu, hogy bunkónak kell lenni

ne kezeld őket máshogy, ha f-asz veled mond meg neki és ne kényeztesd el dolgozzon meg kicsit, hogy a kedvedre tegyen. ennyi, ha rögtön körberajongod csak mert kegyeskedett rádköszönni mit vársz? a legtöbb srác ezt kinövi, lehet neked is túl kéne léned az önsajnálaton.

20F

2010. jún. 17. 17:01
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom,de én nem vagyok ilyen.

Az én véleményem ezzel kapcsolatban az,hogy hogyha valakit szeretünk,akkor önmagáért szeressük,ne csináljunk belőle bábot,akit úgy rángathatunk,ahogy szeretnénk.Én sem szeretem,ha meg akarnak változtatni.

Egyébként tényleg lehet abban valami,hogy túl figyelmes vagy,-ha nem sértelek meg-a nők talán nyűgnek néznek a nyakukban,mert állandóan értük vagy.

2010. jún. 17. 17:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy mire hazaérsz ragyogjon minden, és zárd be a lakásba, ha meg nem dolgozik korbácsold és erőszakold meg mindennap. Éljen a férfi egyenjogúság.
2010. jún. 17. 18:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Jah és éljenek a nők, kenyéren és vizen.
2010. jún. 17. 18:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Hello 20 éves tapasztalt srác! 20 évesen én is azt hittem, mindent tudok a nőkről! 30 évesen már biztos voltam benne! Aztán most rá kellett jönnöm, hogy sz@rt sem tudok! Én is voltam bunkó, és lekezelő hajdanán, sokminden érdekelt egy lányban, csak éppen a lelke nem! Aztán gondoltam, váltok, a tapasztalataimat összegyűjtve olyan leszek amilyennek szeretnének egy pasit! De visszagondolva, a bunkó stílus jobban bejött hajdanán, mint most ez! Tehát azt hiszem vegyíteni kell a kettőt! Ha megérdemli, megkap majdnem mindent, de közben tartani kell a 3 lépés távolságot is! Lányok válaszát vártam, hogy ebben megerősítsenek, de ahogy nézem talán egy lány válaszolt!
2010. jún. 18. 06:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Tudod, nálam az ilyen kérdéseknél mindig az jut az eszembe, hogy miért nem tudok egy normális pasival találkozni. Itt mindig,mindenki szép és jó, de nem talál magának egy normális nőt.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak. Szerintem az a gond, hogy egyszerre mindent akarsz. Szeretni, szeretve lenni. A nőt minden jóval elhalmozni, birtokolni. Cserébe nem kérsz semmit. Túl hamar adod ki magad, így hamar kiveszik az izgalom és a láng az induló kapcsolatodból.

Légy kissé elérhetetlen, de nem eltaszító. Pl: nem kell mindent megadni egy nőnek, érezze , hogy neki is le kell tenni valamit az asztalra. Ne lógj mindig a nyakán, engedd , hogy ő is éljen és érezze a hiányod, ha nem vagy mellette. Remélem, hogy segítettem. Üdv:26N

2010. jún. 20. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!