Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egyszer találtok egy jólelkű fiút, miért kell kinyírni benne azt ami először megtetszik, és belőle is olyan érzéketlen tuskót csinálni, mint akiktől irtóztok?
meg kissé öntelt is, ahogy látom...
bírom ezeket a mr. tökéleteseket, akik nem értik miért nem kellenek a nőknek
amúgy kb 1024 ilyen kérdés volt már miért kell újra meg újra felhozni
valamit rosszul csináltok ennyi
aki azt írta, hogy következetesnek kell lenni annak igaza van
én is ilyen tenyerenhordós voltam és nem az kell a nőknek
az is kamu, hogy bunkónak kell lenni
ne kezeld őket máshogy, ha f-asz veled mond meg neki és ne kényeztesd el dolgozzon meg kicsit, hogy a kedvedre tegyen. ennyi, ha rögtön körberajongod csak mert kegyeskedett rádköszönni mit vársz? a legtöbb srác ezt kinövi, lehet neked is túl kéne léned az önsajnálaton.
20F
Hát nem tudom,de én nem vagyok ilyen.
Az én véleményem ezzel kapcsolatban az,hogy hogyha valakit szeretünk,akkor önmagáért szeressük,ne csináljunk belőle bábot,akit úgy rángathatunk,ahogy szeretnénk.Én sem szeretem,ha meg akarnak változtatni.
Egyébként tényleg lehet abban valami,hogy túl figyelmes vagy,-ha nem sértelek meg-a nők talán nyűgnek néznek a nyakukban,mert állandóan értük vagy.
Tudod, nálam az ilyen kérdéseknél mindig az jut az eszembe, hogy miért nem tudok egy normális pasival találkozni. Itt mindig,mindenki szép és jó, de nem talál magának egy normális nőt.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak. Szerintem az a gond, hogy egyszerre mindent akarsz. Szeretni, szeretve lenni. A nőt minden jóval elhalmozni, birtokolni. Cserébe nem kérsz semmit. Túl hamar adod ki magad, így hamar kiveszik az izgalom és a láng az induló kapcsolatodból.
Légy kissé elérhetetlen, de nem eltaszító. Pl: nem kell mindent megadni egy nőnek, érezze , hogy neki is le kell tenni valamit az asztalra. Ne lógj mindig a nyakán, engedd , hogy ő is éljen és érezze a hiányod, ha nem vagy mellette. Remélem, hogy segítettem. Üdv:26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!