Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az oka annak, hogy írtóztok az izmos férfiaktól?
Le tudnátok írni mi az ami taszít bennük...
Pl: Az alábbi kérdésnél sem tetszettek a nőknek ezek a férfiak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ők már szerintem is túl izmosak. Azért nem tetszenek, mert az az előítéletem, (és lehet, hogy ez nem jogos) hogy ilyen pasiknak csak a kinézet a fontos, sem az ész, sem az érzelmek nem számítanak nekik.
Egyébként én is sokszor látok nagyon jó pasik képe alatt olyan kommenteket, hogy fúj, nem tetszik. Ez azért van, mert az az előítélet velük szemben, hogy tisztában vannak azzal, hogy jól néznek ki és el vannak szállva maguktól. Szóval akkor már ezerszer inkább egy kicsit kevésbé jól kinéző, de érdekes személyiség, mint egy beképzelt majom. Egyszóval szeretjük mi az izmos férfiakat, de ne ez legyen a legnagyobb értékük.
Tetszeni tetszenek (a linkelt képek közül egyedül a 3. ami nem jön be) .. de amint előttem is írták, hogy az ilyen pasiknak csak a kinézet a fontos. Egyébként a 22-es válaszoló jól megfogalmazta.
A másik meg, hogy túl kevésnek érezném magam egy ilyen palihoz. Az ilyeneknek nem az ilyen lányok kellenek, mint jómagam. :) Egyébként járok is konditerembe, de kigyúrni semmiképpen nem tervezem magam, úgy gondolom az már nem szép egy nőben. :)
Én pasiként válaszolnék,mert tetszik ez nekik,de tudatalatt érzik,hogy egy ilyen pasihoz kőkeményen meg kell felelni testileg,tehát a kis popsit le kell tolni a terembe és tolni kell nekik is a vasat,nem lehet hízni,mert egyszerűen nem és kész.
Igen mi nagy hangsúlyt helyezzünk a külsőre és ezt felvállaljuk,sok embernek ez nem tetszik ez van.
Üres fejűség ez csak sztereotípia,minden ismim sikeres vállalkozó meg fejlesztőmérnök köztük én is és hatalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!