Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt mikor ismerik már fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mikor ismerik már fel a pasik, akik a nők teljeskörű férfiaktól való függéséért kiáltanak?

Figyelt kérdés
Óriási különbség, hogy most mindenáron kell valaki, mert amúgy éhen döglök, és ezért belecsimpaszkodok az első idiótába, akitől amúgy hányingerem van, vagy akarom az illetőt, mert felismertem és szeretem az emberi értékeit.

2014. aug. 26. 19:58
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem. Így szólna: Vannak férfiak, akik azt akarják, hogy a nő teljes mértékben függjön tőlük anyagilag, mert akkor nekik is egyszerűbb lenne, pl. nem kellene házimunkát végezni otthon. Ezek nem veszik azt le, hogy csak saját magukat mocskolják be? Mert akkor olyan nőkkel is összejönnének, akiket a hányinger fogja el tőlük, de muszáj lenne velük lenniük, mert különben mehetnének a híd alá. Nem derogáló egy olyan nővel lenni, aki titokban utál? Lehetne úgy is, hogy egy nő a jó emberi értékeiket ismeri fel, és ugyan nincs szüksége rá, de vele AKAR lenni. Ez nem lenne jobb?
2014. aug. 26. 20:12
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom melyik világban élsz, ebben kevés ilyen van.
2014. aug. 26. 20:16
 13/23 anonim ***** válasza:

Tehát a férfiak a hibásak azért mert a nők kényszerből összejönnek olyan férfiakkal akiktől elfogja őket a hányinger?

A szar időjárásért is a férfiakat szoktad okolni?

2014. aug. 26. 20:18
 14/23 anonim ***** válasza:
Szerintem fordulj orvoshoz.
2014. aug. 26. 20:19
 15/23 A kérdező kommentje:
Jaguar: Mindezt hipotetikusan írtam. Ha megvalósulna, amit írtam, akkor persze.
2014. aug. 26. 20:23
 16/23 Költőnő? ***** válasza:

Elolvastam az újragondolt kérdésed is, bár a te konkrét problémád még mindig nem értem:)

Ki bántott?

2014. aug. 26. 20:23
 17/23 anonim ***** válasza:

Ja, már értem. Akkor a kérdés egy hülyeség: honnan veszed, hogy egy nő, ha függ anyagilag férfitól, akkor mér nem is lehet szerelmes belé, de leglaábbis nme undorodna tőle?

Egyébként fel nem tudom fogni, mi a jó abban, ha én tartok el egy nőt.

2014. aug. 26. 20:25
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi bajod, de igyál még egy felest, jobb lesz:)
2014. aug. 26. 20:30
 19/23 A kérdező kommentje:
17-es: Végre valaki, aki megértette ;) Amúgy nem kizárt, csak nagyobb az esélye.
2014. aug. 26. 20:32
 20/23 anonim ***** válasza:

Félig értem a kérdést: ez egy olyan kérdés lenne, ami a pasik védelmében szólna - kicsit faramucin feltéve.

Viszont nekem azt tűnt fel, hogy mostanában itt a GYK.-n mindig a pasikat csépelik: a pasik hibásak szinte mindenért. Miért csak ők?

2014. aug. 26. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!