Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mikor ismerik már fel a pasik, akik a nők teljeskörű férfiaktól való függéséért kiáltanak?
Figyelt kérdés
Óriási különbség, hogy most mindenáron kell valaki, mert amúgy éhen döglök, és ezért belecsimpaszkodok az első idiótába, akitől amúgy hányingerem van, vagy akarom az illetőt, mert felismertem és szeretem az emberi értékeit.2014. aug. 26. 19:58
21/23 anonim válasza:
aztak urva! Szőke vagy,kérdező?Csak mert én is,így értenem kellene...
22/23 A kérdező kommentje:
20-as: Mert ez sokszor - nem mindig! - tény.
2014. aug. 26. 22:37
23/23 David82 válasza:
Szerintem pedig az lenne társadalmilag inkább elfogadhatóbb verzió, hogy a férfi dolgozzon többet, és anyagilag tartsa el a családot. Nem muszáj a nőt eltartania, viszont egy rendezett körülmények között élő családhoz legalább két keresőképes ember kell, és jobb, ha a családfő teremti meg az anyagi feltételek nagyobb hányadát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!