Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is úgy látjátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy látjátok, hogy manapság ún. "egyenpárok" vannak?

Figyelt kérdés

Ha ismerősök FB-profiljait nézegetem, szinte mindig ugyanaz a kép fogad. A közös képek általában így néznek ki: a srác vagy borotvált fejű vagy szépen belőtt sérójú, napszemüveg(az imidzs miatt, mert rejtélyesnek, hűvösnek, "kúlnak" kell látszani), közönyös, flegma arckifejezés vagy amerikai fullvigyor, laza, menő, általában márkás ruházat, nemtörődöm-stílus, "enyém a világ"-attitűd sugallata. A csajról meg szinte mindig süt, hogy odáig van a pasiért, bújik hozzá, sokszor utánozni próbálja a pózt és az arckifejezést, amit a pasija felvesz, szintén napszemüveg(ne látszódjon már a lélek tükre, ugyan már), és szintén márkás ruhák, általában sokat sejtetve - de egyben azt is sugallva, hogy "hiába csorgatod rám a nyálad, te perverz, láthatod, hogy foglalt vagyok". És persze azt is demonstrálni kell, hogy bejött az élet: a háttérben egzotikus helyszínek láthatók, tengerpart, pálmafák, szelfizés extrém helyeken, "pukkadjon meg mindenki" címszóval.

Nagyon sok ilyen profilt látok, és az utcán is ilyen párok tömkelege jön szembe. Manapság az autók is egyformák, a telefonok, a ruhák, stb., és úgy tűnik, az emberek is szükségét érezték, hogy tucattá váljanak, tucat párkapcsolatok látszatát keltve. Ide jutottunk.

Nektek nem tűnt fel ez a fajta egysíkúság? Hogy totálisan hiányzik az egyéniség, és szinte minden pár ugyanolyan, mintha futószalagról jönnének?

2018. ápr. 6. 09:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Az én facebook ismeretségi körömben nem sok van ilyen.

Miért? Mert én válsztom meg az ismerőseim....

Te is megteheted!

Egyébként igazad van, nagyon sokan menősködnek, pózolgatnak menő cuccokban, mert akkor érzik jól magukat ha mások irígykednek rájuk (legalábbis azt hiszik hogy irígykednek, én kb le se szarom, megvehetem én is a márkás dolgokat de nem vagánykodom vele).

Konkrétan múltkor két ismerős előttem csinálta a márkás cuccban feszítős képet, aztán beszélgetés alkalmával kijelentik ők bizony csak használt cuccokat fognak venni a megszületendő babájuknak.... Pff szánalmas emberek.

2018. ápr. 6. 10:26
 12/32 anonim ***** válasza:
23%

Te miről beszélsz ember?

Nem azért rakjuk ki a képeket pl tengerparton "pózolva" hogy másokat megüssön a guta, hanem: nem fogok 8000 képet kiirkálni és 6000 ismerősnek oda adni cd-n vagy pendrivon elég abból párat feltenni nyaralás alatt aztán akit érdekel megnézi akit meg nem az nem! Mivel rendszeresen érdeklődnek ismik, hogy milyen, hol vagyunk, stb....

Te például minek nézegeted idegenek képeit? Ha meg az ismerőseid minek irigykedsz?

Mi is megnézzük ismerősök indiai, ausztráliai stb képeit és nem irigykedünk!

Márkás ruha :-) ......általában nem csövesnek öltözve megy az ember nyaralni....

2018. ápr. 6. 10:28
 13/32 anonim ***** válasza:
43%
Azert az irigyseg merul fel, mert aki elegedett az eletevel, abban fel se merul ilyen kerdes. Te csak pontosan azt erzed, amit megfogalmaztal:És persze azt is demonstrálni kell, hogy bejött az élet: a háttérben egzotikus helyszínek láthatók, tengerpart, pálmafák, szelfizés extrém helyeken, "pukkadjon meg mindenki" címszóval. Es te meg is pukkadsz.
2018. ápr. 6. 10:30
 14/32 anonim ***** válasza:
78%

Egy ilyen ismerősöm nincs.

Egyébként ez teljesen tipikus.

Régen az Apa a széken ült, a gyerek a kezében vagy mellette. Az asszony szintén mellette állt.

Aztán jött, hogy az asszony ül és a férj áll..

2018. ápr. 6. 10:30
 15/32 anonim ***** válasza:

> Manapság az autók is egyformák, a telefonok, a ruhák, stb.

Tényleg borzalmas, hogy mennyire ugyanúgy öltözködnek manapság! [link]

Amúgy egy ilyen ismerősöm sincs, pedig hidd el, nem a prolikkal ismerkedem

2018. ápr. 6. 10:39
 16/32 A kérdező kommentje:
#13 Tehát akkor szerinted az a megoldás, hogy birkának kell lenni, beállni a csordába és bégetni ezerrel, hogy ne lógjak ki a sorból? Ha valaki nem akar ilyen lenni, mert nem érzi magáénak, akkor az egyértelműen irigy? Komolyan mondom, eldodom az agyam... Jó ötlet volt ezt a kérdést feltenni, a válaszokat olvasva még jobban le vagyok döbbenve, mint eddig. "Legyünk egyenemberek!" - ez a jelszó, jól mondjátok :D
2018. ápr. 6. 10:41
 17/32 A kérdező kommentje:
Ja, és az ismerőseimet nem én választom meg. A BARÁTAIMAT választom meg. Nagyon el vannak itt egyesek tévedve :D
2018. ápr. 6. 10:42
 18/32 anonim ***** válasza:
66%
Amúgy ja, irigy vagy.
 19/32 anonim ***** válasza:
47%
Azert mert nem erted, amit az emberek leirnak itt neked, meg nem jelenti azt, hogy okosat mondasz es igazat van am :D.
 20/32 anonim ***** válasza:
57%

Tegyél érte,hogy ilyen legyen az anyagi helyzeted,legyenek megfelelő ruháid,menj edzeni,tudj a nőkkel bánni induljanak be rád,és lesz olyan szexi csajod is.

Ennyi.

2018. ápr. 6. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!