Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy látjátok, hogy manapság ún. "egyenpárok" vannak?
Ha ismerősök FB-profiljait nézegetem, szinte mindig ugyanaz a kép fogad. A közös képek általában így néznek ki: a srác vagy borotvált fejű vagy szépen belőtt sérójú, napszemüveg(az imidzs miatt, mert rejtélyesnek, hűvösnek, "kúlnak" kell látszani), közönyös, flegma arckifejezés vagy amerikai fullvigyor, laza, menő, általában márkás ruházat, nemtörődöm-stílus, "enyém a világ"-attitűd sugallata. A csajról meg szinte mindig süt, hogy odáig van a pasiért, bújik hozzá, sokszor utánozni próbálja a pózt és az arckifejezést, amit a pasija felvesz, szintén napszemüveg(ne látszódjon már a lélek tükre, ugyan már), és szintén márkás ruhák, általában sokat sejtetve - de egyben azt is sugallva, hogy "hiába csorgatod rám a nyálad, te perverz, láthatod, hogy foglalt vagyok". És persze azt is demonstrálni kell, hogy bejött az élet: a háttérben egzotikus helyszínek láthatók, tengerpart, pálmafák, szelfizés extrém helyeken, "pukkadjon meg mindenki" címszóval.
Nagyon sok ilyen profilt látok, és az utcán is ilyen párok tömkelege jön szembe. Manapság az autók is egyformák, a telefonok, a ruhák, stb., és úgy tűnik, az emberek is szükségét érezték, hogy tucattá váljanak, tucat párkapcsolatok látszatát keltve. Ide jutottunk.
Nektek nem tűnt fel ez a fajta egysíkúság? Hogy totálisan hiányzik az egyéniség, és szinte minden pár ugyanolyan, mintha futószalagról jönnének?
Szerintem is csak irigy vagy.
Kellene az az élet de az út màr nem.
Ha más akarsz lenni, legyél más! :)
Nem kötelező ugyanazt csinálni mint a többiek. De attól még fogadd el, hogy a többségnek ez tetszik. Na és? :)
De, észrevettem. Igazából tojok rá. Annyira hidegen hagy az idegen emberek élete, hogy csak na. Nekem inkább az az érdekes, hogy 18-20 éves taknyosok miből utazgatnak? Főként az instagramos lánykák. Gondolom apuci vagy szerető finanszírozza. Rengeteg olyan egyetemista van, aki támogatói kapcsolatban él, reszeli a vén fószer jó kis lóvéért, nyaralásokért. 😬👏 Önerőből képtelen lenne ilyen helyekre eljutni, de azért bírom, hogy egy-egy ilyen kép mellé jön Oravecz Coelho idézet, hogy milyen szép, csodás az élet, becsüld meg ezeket a pillanatokat, utána meg taknyosra van pipáztatva a lány 5 perc múlva a szeretője által. 😂👍
Szerintem aki reklámozza magát, azzal komoly agybajok vannak, nem arról van szó, hogy felrak egy kulturált fotót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!