Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is úgy látjátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy látjátok, hogy manapság ún. "egyenpárok" vannak?

Figyelt kérdés

Ha ismerősök FB-profiljait nézegetem, szinte mindig ugyanaz a kép fogad. A közös képek általában így néznek ki: a srác vagy borotvált fejű vagy szépen belőtt sérójú, napszemüveg(az imidzs miatt, mert rejtélyesnek, hűvösnek, "kúlnak" kell látszani), közönyös, flegma arckifejezés vagy amerikai fullvigyor, laza, menő, általában márkás ruházat, nemtörődöm-stílus, "enyém a világ"-attitűd sugallata. A csajról meg szinte mindig süt, hogy odáig van a pasiért, bújik hozzá, sokszor utánozni próbálja a pózt és az arckifejezést, amit a pasija felvesz, szintén napszemüveg(ne látszódjon már a lélek tükre, ugyan már), és szintén márkás ruhák, általában sokat sejtetve - de egyben azt is sugallva, hogy "hiába csorgatod rám a nyálad, te perverz, láthatod, hogy foglalt vagyok". És persze azt is demonstrálni kell, hogy bejött az élet: a háttérben egzotikus helyszínek láthatók, tengerpart, pálmafák, szelfizés extrém helyeken, "pukkadjon meg mindenki" címszóval.

Nagyon sok ilyen profilt látok, és az utcán is ilyen párok tömkelege jön szembe. Manapság az autók is egyformák, a telefonok, a ruhák, stb., és úgy tűnik, az emberek is szükségét érezték, hogy tucattá váljanak, tucat párkapcsolatok látszatát keltve. Ide jutottunk.

Nektek nem tűnt fel ez a fajta egysíkúság? Hogy totálisan hiányzik az egyéniség, és szinte minden pár ugyanolyan, mintha futószalagról jönnének?

2018. ápr. 6. 09:47
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
18%
Adok neked még 200 évet és csatlakozni akarsz majd hozzánk.
2018. ápr. 6. 09:52
 2/32 anonim ***** válasza:
10%
És még csak beléd se néztem! 😃
2018. ápr. 6. 09:52
 3/32 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem csak irigykedsz.
2018. ápr. 6. 09:53
 4/32 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem is csak irigy vagy.

Kellene az az élet de az út màr nem.

2018. ápr. 6. 09:57
 5/32 A kérdező kommentje:
A válaszok is remekül tükrözik ezt a jelenséget, meg se lepődtem :D Irigy vagyok... Még csak véletlenül se merülhet fel az, hogy én és a partnerem nem tudjuk magunkévá tenni ezt a fajta pózolós, vetítős viselkedésformát? Hogy nem tartjuk helyesnek, hogy a legújabb trendek oltárán fel kell áldozni az egyéniséget és ma már nem lehet azt mondani, mint annak idején, hogy "nézd már, milyen szép pár"? Hogy furának találjuk, hogy sok pár kirakat-élettel akar másokban megbotránkozást kelteni? Ez fel sem merülhet, ugye? :D
2018. ápr. 6. 10:11
 6/32 anonim ***** válasza:
91%

Ha más akarsz lenni, legyél más! :)

Nem kötelező ugyanazt csinálni mint a többiek. De attól még fogadd el, hogy a többségnek ez tetszik. Na és? :)

2018. ápr. 6. 10:12
 7/32 anonim ***** válasza:
79%
Ilyen ez a 21. század.
2018. ápr. 6. 10:12
 8/32 Lazy Lover ***** válasza:
57%
igen! mint ha mindenki sorozatgyártmány lenne...
2018. ápr. 6. 10:18
 9/32 anonim ***** válasza:
68%

De, észrevettem. Igazából tojok rá. Annyira hidegen hagy az idegen emberek élete, hogy csak na. Nekem inkább az az érdekes, hogy 18-20 éves taknyosok miből utazgatnak? Főként az instagramos lánykák. Gondolom apuci vagy szerető finanszírozza. Rengeteg olyan egyetemista van, aki támogatói kapcsolatban él, reszeli a vén fószer jó kis lóvéért, nyaralásokért. 😬👏 Önerőből képtelen lenne ilyen helyekre eljutni, de azért bírom, hogy egy-egy ilyen kép mellé jön Oravecz Coelho idézet, hogy milyen szép, csodás az élet, becsüld meg ezeket a pillanatokat, utána meg taknyosra van pipáztatva a lány 5 perc múlva a szeretője által. 😂👍

Szerintem aki reklámozza magát, azzal komoly agybajok vannak, nem arról van szó, hogy felrak egy kulturált fotót...

2018. ápr. 6. 10:20
 10/32 anonim ***** válasza:
79%
Nekem csak azok az ismerőseim vannak fenn facebookon, akikkel valóban tartom a kapcsolatot és tényleg az életem részei, ennek pedig feltétele a hasonló értékrend. Emiatt engem elkerülnek ezek a jelenségek, nem láttam ismerős párt még így pózolni, ahogy írtad, de ha látnám se foglalkoznék vele, pár képről ítélni igen nagy ostobaságra vall. Ami az egyentuhákat, telefonokat, stb stb. illeti, abban igazad van, szinte mindenki ugyanúgy néz ki, de ez nem csak a párokra igaz (őket nem szoktam megnézni), hanem általában az emberekre.
2018. ápr. 6. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!