Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is úgy látjátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy látjátok, hogy manapság ún. "egyenpárok" vannak?

Figyelt kérdés

Ha ismerősök FB-profiljait nézegetem, szinte mindig ugyanaz a kép fogad. A közös képek általában így néznek ki: a srác vagy borotvált fejű vagy szépen belőtt sérójú, napszemüveg(az imidzs miatt, mert rejtélyesnek, hűvösnek, "kúlnak" kell látszani), közönyös, flegma arckifejezés vagy amerikai fullvigyor, laza, menő, általában márkás ruházat, nemtörődöm-stílus, "enyém a világ"-attitűd sugallata. A csajról meg szinte mindig süt, hogy odáig van a pasiért, bújik hozzá, sokszor utánozni próbálja a pózt és az arckifejezést, amit a pasija felvesz, szintén napszemüveg(ne látszódjon már a lélek tükre, ugyan már), és szintén márkás ruhák, általában sokat sejtetve - de egyben azt is sugallva, hogy "hiába csorgatod rám a nyálad, te perverz, láthatod, hogy foglalt vagyok". És persze azt is demonstrálni kell, hogy bejött az élet: a háttérben egzotikus helyszínek láthatók, tengerpart, pálmafák, szelfizés extrém helyeken, "pukkadjon meg mindenki" címszóval.

Nagyon sok ilyen profilt látok, és az utcán is ilyen párok tömkelege jön szembe. Manapság az autók is egyformák, a telefonok, a ruhák, stb., és úgy tűnik, az emberek is szükségét érezték, hogy tucattá váljanak, tucat párkapcsolatok látszatát keltve. Ide jutottunk.

Nektek nem tűnt fel ez a fajta egysíkúság? Hogy totálisan hiányzik az egyéniség, és szinte minden pár ugyanolyan, mintha futószalagról jönnének?

2018. ápr. 6. 09:47
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
#20 Honnan tudod, hogy ezek nekem nincsenek meg? Tényleg nem sikerül megérteni, mi a problémám ezzel az egésszel? :D
2018. ápr. 6. 10:51
 22/32 anonim ***** válasza:
83%

Én ezt a direkt ellenállást sose értettem. Ki nem fhossa le keresztbe-kasul, hogy a szomszéd gyereknek mennyi wax van a haján, a csaja meg hogy tud csücsöríteni?

Ha te nem tudsz vagy akarsz ilyen lenni, akkor csinád úgy, ahogy neked tetszik. De attól jobb embernek érezni magad, mert te direkt nem posztolsz Baliról fotókat, nem egy jó út. Főleg mert ettől lehetsz ugyanúgy senkiházi tróger alak, mint az, aki márkás cuccos egyenember.

2018. ápr. 6. 10:54
 23/32 anonim ***** válasza:
83%

Elég jól élünk és sok helyre eljutunk a párommal, de mi semmit nem teszünk FB-re. Nem kérkedünk vele, közeli barátok, családtagok úgyis tudják.

DE baromira nem zavar, ha valaki posztolgat. Nem mindegy neked? Szerintem egy boldog, önmagával elégedett emberben ez nem kelt feszültséget...

2018. ápr. 6. 11:01
 24/32 A kérdező kommentje:
#23 Nem a posztolgatással van a baj, mi is szoktunk, bár nem olyan gyakran. De ügyelünk rá, hogy természetesek legyünk, látszódjon, hogy összetartozunk, nem akarunk magunkból kifordulva különböző, tőlünk idegen pózokat bemutatni, nem akarunk trendeket követni, a sorba beállni - szóval hogy embereknek tűnjünk. Ezeket az elveinket nem kívánjuk feladni, sok más párral ellentétben.
2018. ápr. 6. 11:15
 25/32 anonim ***** válasza:
59%
Neked igyekezned kell, hogy természetes legyél? Akkor te is egyenember vagy, csak küzdesz ellene. :)
2018. ápr. 6. 11:19
 26/32 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, nekem tetszik a kérdésed, szerintem jól összefoglaltad a lényeget.

A Facebook egyébként amúgy sem más, mint egy marketingfelület, csak itt a reklámozott termék maga az ember. Ezek a képek mind-mind arra jók, hogy a többi ember orra alá dörgöljék, hogy nekik mennyire bejött az élet.

A férfiak részéről: "mekkora alfahím vagyok, mennyi pénzem van, milyen kigyúrt vagyok, jól nézek ki. És persze nézd meg milyen jó csaj van velem, akit rendszeresen dugok."

A nők részéről: "milyen szép vagyok, milyen szép az arcom, milyen formás, fiatalos a testem. Milyen jó életem van, mennyire népszerű vagyok, milyen sok pasi epekedik utánam. Direkt olyan képet rakok már ki, amin jól láthatják, hogy mennyire jó csaj vagyok, és elkezdhetnek fantáziálni, hogy mennyire meg akarnának dugni - de persze nem fognak. Élvezem a vágyódásukat, de tőlem aztán nem kapnak semmit - amitől én még jobban érzem magam."

2018. ápr. 6. 12:02
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen típusú emberek,de azok nekem nem ismerősök.
2018. ápr. 6. 12:07
 28/32 anonim ***** válasza:

" direkt ellenállást " Lol, tényleg ez jó kifejezés.

Bezzegrégen

maivilágban

maifiatalok

különlegeshópihevagyok

jogos-e

jogosan gondolom

ti is így gondoljátok

és tsai

Ja nem vagyok fent face-n, iszonyatosan aszociális vagyok, de ennek ellenére nem értem, miért kell az ilyeneken kiakadni. Vannak mintázatok, ahogy a természetben is van.

2018. ápr. 6. 12:24
 29/32 anonim ***** válasza:
66%
Igen, ugyanezt.
2018. ápr. 6. 13:19
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég, ki a szart érdekel, hogy mások hol hogy pózolnak?

Ajánljak sorozatokat a facebook helyett? Könyveket?

2018. ápr. 6. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!