Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan férfi, aki nem próbálta ki a prostizást?
Szerintetek nem kéne beszüntetni a rosszlányok-at, beszámolók-at meg ezeket az oldalakat? Tökre azt az érzetet keltik a férfiakban, hogy ez csak egy szolgáltatás, mint a fodrászat. Tele vannak gyönyörű nőkkel ezek az oldalak 10-20 ezrekért egy órára, teljesen diszkrét módon van lerendezve, védekeznek, igényesen próbálnak mindent véghez vinni, szép lakásban, miért is ne élnének vele?
Igazából baráti körben való beszélgetésekből szűrtem ezt le, kocsmázások stb. közben. Egy fiú, akit tök normálisnak gondoltam, bevallotta, hogy annyira megtetszettek egy lány képei, hogy kipróbálta ezt a dolgot, mert régóta szingli, mindent ki kell próbálni alapon. Itt egy kicsit elszakadt a cérna. Mert más helyes, de kretén, dugógép ismerőseimtől nem is vártam mást, akik szintén bevallották. De hogy már a normálisnak hitt srácok is rákapnak...
Attól félek, hogy az lesz, mint Hollandiában. Hogy a férfiaknak ez tök normális lesz, hogy edzés, bevásárlás stb. után felugranak egy prostihoz. És ez nem csak a férfiak számára züllesztő, egyre több fiatal lány lesz prosti. Rothad a világunk.
Amúgy lehetne köztes dolog is valahogy. Én pl tartós kapcsolatra csak olyan nővel kevés nővel vagyok alkalmas. Viszont ettől még a szexen túl is érdekelnének nők, ami nem nem csak egy dugás, de nem is komoly, az elejétől világos, hogy ez egy együtt töltött időszak. És erre sem nagyon vevők nők. És egyszerűen úgy nem lehet jól eltölteni időt, hogy érzem, hogy ő valami szilárdra gyúr és neki megbántódás, ha nem az lesz. És ilyenek miatt is kimarad egy csomó kapcsolat féle, ami amúgy jó lehetne.
És ezek helyett amúgy nekem még olyanok vannak néha, hogy jóval fiatalabb lányokkal csak barátkozás, szex nélkül. Mert itt valahogy teljesen jól eltudunk szórakozni mindketten, mert nincs ez a görcsölés egyik oldalról sem. De amikor meg spontán szex volt szintén így nagy korkülönbséggel, ott is utána az volt, hogy átverés van és kihasználás ha csak szex. Szex nélkül viszont tök jó dolgok vannak. Valahogy furcsa ez az egész.
Ja, utolsó ez teljesen igaz.
Nekem ez az ismerkedési fázis, én nem is veszem komolyan egyáltalán az egészet az 1-2 hónapban.
90%-ban véget is ér az egész mindig valami miatt.
A szex gyakran összekavarja a dolgokat, mert áltaban többet akar a másik. Ugyanakkor nagyon fárasztó egy ilyen ismerkedős valami is. Így azt kell mondjam néha tényleg sokkal királyabb egyedül lenni.
én nem próbáltam..és nem is fogom
a szex is szerintem a legutolsó dolog a kapcsolat fontossági sorrendjében
előbb vagyok kíváncsi valaki gyerekkorára mint a meztelen képeire
nekem így tetszik
ha én lennék a világ ura nyilván küzdenék ellene mert nem az ízlésem...
szerintem jogos a prostit nem használó (meg talán) többség elvárása, hogy nem kéne ilyen nyíltan, szemérmetlenül hirdetni, népszerűsíteni mert egyrészt az internetet a gyerekek is bújják másrészt ez az egész a pillanatnyi örömmel pótolja ki a természetes utánpótlást..
annak meg látjuk mi a következménye..
Arany írja egy versben:
Midőn egy nép - mint a kovász -
Megérett és... megromlott,
Midőn satnyulva testben és
Lélekben túlmüvelve,
Békét ohajt a gyáva test,
Az elcsigázott elme;
Midőn a renyhe társaság
Büzhödt állóvizében
Új bűnök milliárdjai
Vannak keletkezőben;
Midőn a munka és vagyon
Egymástól messzi esnek,
És a tökélyre vitt csalást
Mondhatni rendszeresnek
Midőn eltűnve a szerény
Családiság zamatja,
A nő erényét... s ami több,
A férj nejét eladja;
Midőn apát öl a fiú,
Rokont öl a rokonság,
S mérsékli bűne tudatát
A kétes vér-azonság;
Midőn a gazdag megkövül
És a szegény elfásul...
Egyszóval a polgárodás
Fordul reánk csapásul:
Akkor elétör egy vad nép
Szilaj vére s erénye
És elborit, mint a tenger
Hullámi, vagy fövénye
nem akartam migránsozni de vhogy így történnek a dolgok ha a kutyáidat öltözteted a gyerekeid helyett
"a szex is szerintem a legutolsó dolog a kapcsolat fontossági sorrendjében"
igen. Egy baráti kapcsolatnál. De mi a különbség egy baráti kapcsolat és egy párkapcsolat közt? A szex.
én a SAJÁT ízlésemről beszéltem..
ne hidd, hogy kioktatsz :)
75: "én a SAJÁT ízlésemről beszéltem.."
Amit másokra akarsz kényszeríteni: "ha én lennék a világ ura nyilván küzdenék ellene mert nem az ízlésem..."
ha én lennék a világ ura nem tehetném meg? :)...azt tennék ami nekem tetszik nem?...
viszont mondjuk tök igazságosan kapna párt mindenki aki akar...
hiába nyomkodod itt a pirospacsikat..én is pont ugyanúgy kifejtem a véleményem mint a többi 70
hol látsz te másokra kényszerítést? én is visszaolvasnám
Ti áruljátok a testeteket, mi kihasználjuk és mi vagyunk a rosszak? Hát gratulálok, talán kicsit ideje elgondolkodni a női nemen, ha nem lennének egekben az egótok stb. nem szorulnának annyian rá a prostizásra.
De persze mindig a férfiak a szemetek, perverz undorítóak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!