Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még olyan férfi, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan férfi, aki nem próbálta ki a prostizást?

Figyelt kérdés

Szerintetek nem kéne beszüntetni a rosszlányok-at, beszámolók-at meg ezeket az oldalakat? Tökre azt az érzetet keltik a férfiakban, hogy ez csak egy szolgáltatás, mint a fodrászat. Tele vannak gyönyörű nőkkel ezek az oldalak 10-20 ezrekért egy órára, teljesen diszkrét módon van lerendezve, védekeznek, igényesen próbálnak mindent véghez vinni, szép lakásban, miért is ne élnének vele?

Igazából baráti körben való beszélgetésekből szűrtem ezt le, kocsmázások stb. közben. Egy fiú, akit tök normálisnak gondoltam, bevallotta, hogy annyira megtetszettek egy lány képei, hogy kipróbálta ezt a dolgot, mert régóta szingli, mindent ki kell próbálni alapon. Itt egy kicsit elszakadt a cérna. Mert más helyes, de kretén, dugógép ismerőseimtől nem is vártam mást, akik szintén bevallották. De hogy már a normálisnak hitt srácok is rákapnak...

Attól félek, hogy az lesz, mint Hollandiában. Hogy a férfiaknak ez tök normális lesz, hogy edzés, bevásárlás stb. után felugranak egy prostihoz. És ez nem csak a férfiak számára züllesztő, egyre több fiatal lány lesz prosti. Rothad a világunk.

2018. márc. 31. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim válasza:
29%
10. nem fogsz hiányozni D:
2018. márc. 31. 19:59
 12/83 anonim ***** válasza:
95%

Ahogy már írták is, a prostitúciót nem lehet megszüntetni. A nők egy része mindig is szétfogja tenni a lábát némi pénzért, és a férfiak is fizetni fognak ezért.

Ahol tiltják a prostitúciót, ott a bűnözői körök tartják fenn az egészet, tehát minél inkább tiltod, annál rosszabb lesz a prostituált nők helyzete. Viszont ott a legjobb a prostituáltaknak, ahol az állam engedélyezi, sőt amikor maga tart fenn ilyen intézményeket, vagy szigorúan ellenőrzi azokat.

2018. márc. 31. 20:00
 13/83 anonim ***** válasza:
7%

Tudom.

2018. márc. 31. 20:01
 14/83 anonim ***** válasza:
72%
Sajnos bőven vannak olyan lányok is, akik nem pénzért csinálják, az egyik volt lakótársam pl. szinte minden bulizása után felhozott egy-egy csajt a diszkóból. Ilyenek mindig is voltak, és lesznek is, ahogyan prostik is. Az se jobb, aki nem pénzért csinálja fűvel-fával. A probléma szerintem ott is gyökerezik, hogy manapság nagyon sok a karrierista/magánakvaló/felszínes/beszari stb. lány, akikkel semmit sem lehet kezdeni. Nem próbáltam a prostizást, nem is tervezem, noha elegem van már a sok ismerkedési kudarcból, a magukat főnyereménynek és a plázapicháktól különbnek tartó "átlagos" lányokból is, belefáradtam az egészbe, még ha nyilván részben az én hibám is, hogy itt tartok. Érdekes módon nem felelek meg senkinek sem, pedig tényleg "átlagos" lányokkal ismerkedtem, és esélyt adtam mindenféle lelki nyomorultnak is. Soha nem csak szexre kellett volna senki, és a világ állítólag tele van tisztességes, intelligens nőkkel, akik magányosak, elkeseredettek, ehhez képest nekem kb. semmi sikerélményem sincs.
2018. márc. 31. 20:01
 15/83 anonim ***** válasza:
47%
még #9 vagyok. szóval kérdező, ha a nők lefeküdnének a pasikkal pénz nélkül, akkor nem prostihoz mennének. de nagyon strapás nőt találni aki szívesen szexel. erre épül az egész. ezért specializálódhat erre a nők egy része, mert pénz nélkül nagyon kicsi a kínálat női oldalon.
2018. márc. 31. 20:02
 16/83 anonim ***** válasza:
37%

Draga. Az emlitett oldalon sok pasi is van.

Es hat a kereslet hozza a kinalatot. Nem forditva.

Milyen vilag a rohadt, kis naiv lelek.

A legosibb mesterseg.

2018. márc. 31. 20:03
 17/83 anonim ***** válasza:
72%

Mondjuk az azért valahol elég visszatetsző, hogy egy rakás férfi nem kap esélyt semmire (nem csak az elmebajosok, hanem amúgy rendben lévőek sem), gyakorlatilag szingliségre kárhoztatjátok őket, de amikor a veleszületett biológiai késztetést valami kényszermegoldással akarják enyhíteni, akkor meg azért vannak leszólva. Jó lenne már valami következetességet tanulni, bár ezt itt a gyiken hiába kérem.

Mondom ezt úgy, hogy sosem vettem igénybe ilyen szolgáltatást, és nem is tervezem. Egyszer-kétszer megnéztem az említett oldalakat, de nem tetszett, nem az én világom. Lassan 2,5 éve vagyok egyedül úgy, hogy semmilyen esélyt nem kaptam bizonyítani, hogy nem vagyok csalfa, megbízhatatlan lusta disznó, meg hasonlók, amikről megy a sírás, hogy milyenek a férfiak...

26/F

2018. márc. 31. 20:04
 18/83 anonim ***** válasza:
75%
Ha a férfiak nem fizetnének a p.náért, már rég a híd alatt lenne a nők egy része.
2018. márc. 31. 20:04
 19/83 anonim ***** válasza:
68%

Akkor be kéne tiltani az egyéjszakás szexet is, meg a részeg bulikat, meg a fesztiválokat és a szexkapcsolatokat.

Ha már ennyire aggódsz a rothadó férfi társadalomért. Ezek sokkal jobban tönkreverik a normális kapcsolatokat, mert durván játék az érzelmekkel. A trükközéssel, kapcsolatot ígérve felszedés, szex, majd soha többé nem keresés mivel jobb nektek, kedves hölgyeim?

Kicsit nyersen fogalmazva:

Amíg egy jó nőre jut 40 hapsi kb nyálcsorgatva, és a nőknek előjogaik vannak a versenyeztetésre és szuperszelekcióra... akkor a férfiaknak legyen cserébe előjoga ehhez is.

Egyébként meg nem kell más magánéletében turkálni. A normális intelligens férfi, ha volt is lánynál valaha, akkor nem köti az orrodra, ahogy a kalandokat sem.

2018. márc. 31. 20:07
 20/83 anonim ***** válasza:
56%

Jelen, sosem és nem is akarom! :)

Megértem a bekezdésben felvetett problémádat és férfiként tökéletesen egyetértek vele. Viszont valami szüntetni, tiltani nem biztos, hogy jó taktika hosszú távon.

Leegyszerűsített pszichológiája a dolognak: ha valamit tiltasz, annál jobban keresni fogják.

2018. márc. 31. 20:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!