Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is elítélitek ha egy férfi mamahoteles?
"Szerintem az az igaz férfi, aki képes eltartani magát és a párját."
Engem nem érdekel, hogy ki hol lakik, de te teljesen kretén vagy. Elvárod, hogy ne le legyen mamahoteles, de az nem baj, hogy te gyakorlatilag Sugar daddy hoteles szeretnél lenni.
Érdekes kérdés és egyben jó is.
Én nem vagyok híve az általánosításnak, szerintem van ilyen is és olyan is. A tapasztalatom viszont az, hogy tényleg sok mamahoteles férfi van. Ám abban nem vagyok biztos, hogy ez mindig a férfi hibája, van akit úgy nevel anyuka, hogy örökre magához láncolja úgy, hogy a férfinek ez szinte fel sem tűnik. Remek manipulátorok, akik érzelmi zsarolással tartják maguk mellett a fiaikat. Én legalábbis egy ilyennel nagyon befürödtem.
Arra ment rá a kapcsolatunk, hogy folyton anyuka irányította. Ha nálam voltunk, megbeszéltünk valamit. Hazament, pár óra múlva egészen más volt a véleménye, mert anyuka másként látta az adott dolgot. Belefáradtam.
"és a párját"
Nálad itt a lényeg úgy nézem.
Az mondjuk tényleg fontos, hogy valaki önmagát tudja eltartani és még a szórakozásra is jusson, de miért kellene, hogy a "párját" (vagyis a kérdésben téged) eltartson?
Ez esetben te azért szidod a "mamahoteles" férfiakat, amire te magad is vágysz, csak te ugye a párod húznád le ami "nem baj" szerinted.
Persze a kérdés valószínűleg szándékosan ilyen gagyi-provokatív módon megfogalmazott, kell a kattintás meg a generált vita.
Amúgy sokan (hibásan) úgy képzelik el, hogy minden férfi aki otthon él X év felett az biztosan olyan, mint Wolowitz a Big Bang Theory sorozat első felében "Mamaaaaa, hozz még cukorborsóóóót!" "De mamaaaaaa"
Holott sok esetben nem így van. Én is anyámmal meg húgommal élek - és találkozunk este pár percet mikor hazaérek a munkából (állandó délutános vagyok). A háztartásbeli dolgokat magamnak intézem (kivéve a főzést ami húgom önként vállalt feladata, illetve vasalni sem tudok), de mosás, mosogatás, takarítás, bevásárlás - mindet elintézem, nem ügy egyik sem. Csekkek egy részét fizetem (én ezzel szállok be itthon, illetve a cafetériát is leadom, így egyeztünk meg.
Szeretnék elköltözni? Hogyne.
Van rá elég pénzem jelenleg? Nincs. Lakásra/házra nem futja, albérletet pedig max valakivel együtt (nagyon jó haver, de még inkább barát/barátnő) érdemes kivenni, úgy meg is éri még talán.
Mit tudok tenni? Gyűjtök, befektetek a jövőbeli jobb élet reményében.
És teszek a "de hát ez milyen szar, hülye lúzer vagyol" beszólásokra meg a bősz lepontozásokra, ha ezt leírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!