Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is elítélitek ha egy férfi mamahoteles?
Nem ítélek el senkit.
Persze, fontos az önállóság. De sztm ennyi erővel az nem nő aki othon lakik és nem tartja el magát. Az meg pláne nem, aki el várj hogy el tudjak tartani.
Egy nőt igenis tartson el a párja...
A mi feladatunk a család összetartása, a gyereknevelés.Mindent mi teremtsünk elő a férfiak helyett?
Elítélem őket, de téged is. Ugyanaz vagy, csak pepitában. Tartsd el magad szépen, utána várd el mástól. Pofám leszakad. Most az a bajod, hogy ezek a pasik otthon ülnek és vakarják, mikor azt te akarod csinálni főállásban?
Lehet lepontozni a feminista véleményem.
Íme egy történet, tanulságos.
Az akkori párommal közös albérletben éltünk és minden egyes nap hazajártam a szüleimhez, mert 70 felett voltak és az édesanyám küzdött a rákkal akkoriban. Minden pénzemet próbáltam félretenni egy saját lakásra, de nem sokra jutottam, pontosan tudtam, hogy a szüleim közelébe kell valamit találnom, mert rászorulnak a segítségemre. Az egyik banki ismerős szólt, hogy van egy hiteles ház amit lassan árverezne a bank, de a tulajokkal még lehet szerződni és nagyon jutányos áron meg lehet szerezni, 2 lakásos társasház, megnéztem és tudtam hogy ez kell nekem. Rábeszéltem a szüleimet, hogy átköltöztetem őket, csak 5 utcával kellett odébb költözni és a szüleim lakását azonnal megvette a szomszéd. Nem kérdtem ki a párom véleményét, nagy veszekedés is lett belőle, mert hallani sem akart arról, hogy egy házban lakjon az anyóssal(pedig nem voltak rosszban, de szerinte ez visszalépés volt a kapcsoltunkban). Az első veszekedés után adtam magunknak egy kis időt, de kb 1 hét múlva megint előjött és akkor szakítottam. Nem bántam meg a döntésemet, anno az albérletbe 50k fizettem, most 90k fizetek a banknak és 8 év múlva saját lesz egy saját lakásom.
Amikor randizgattam sokszor felvetették, hogy a szüleimmel lakom és erre büszkén rávágtam hogy igen, sokan azonnal visszavonulót fújtak. Amióta édesanyám leküzdötte a rákot és fizikálisan is jobban van gyakran főz nekem, ahogy édesapámnak is, nekem ezzel nem kell foglalkoznom, csak leszaladok egy emeletet és kész. A bevásárlás rám hárul, a kert ápolása szintén, de ez teljesen természetes. Szerintem egy gyereknek igenis foglalkoznia kell a szüleivel, mert megérdemlik, valamit viszonozok abból időből és energiából amit anno ők fordítottak rám. Mondjuk a nővérem 1 évben jó ha 1-2 alkalommal feléjük néz, mindezt arra hivatkozva hogy a családja annyira lefoglalja, de azért azt hozzátenném, hogy önszántából költözött 300km a szüleitől.
7es és 9es válasz a valóság kb. Persze vannak pasik akik 1milliót keresnek havonta,de kevesen vannak, és nagyon minőségi nőkkel állnak szóba.
Hiszitek vagy sem,ha meglesz a házam csak és kizárólag házias,de anyukájával lakó lánnyal fogok kezdeni,persze munkahelye legyen. Ok napi 8órát dolgozok (8-16). 7kor indulok 17re érek haza. Ez eddig heti 50óra,saját házam rendbentartása kisebb nagyobb takarìtás neha főzés mosogatás mosás átlag napi 2órat elvisz. Eddig 64óra elfoglaltság alaphangon. Bevásárlás zuhanyzás testkarbantartás napi átlag 2óra 78. +heti 49 óra alvás . Marad jó 44 órám arra hogy filmet nézzek szociális kapcsolatokat neten és előben ápoljam. Ha a partnerem is ilyen időbeosztással él viszonylag nehéz lenne összegyeztetni a kapcsolatépìtésre szánandó időt
11es vagyok és nő. Nem csak hogy el tartom magam es nem várom ezt mástól... Még nem is hagynám hogy el tartsanak.
A párom simán eltudna. Szeretrm magam előteremteni a dolgokat.
2018van.,egyenjogúság amit mi akartunk.
Eltartani magad a te dolgod, nem másé. A gyerekneveles, háztartás és a házasság a család összetartàsa meg mindkettőtöknek dologa.
N26
Tartad el magad, ingyenélő liba! Azt hiszed talán, hogy mert puncival születtél ez jár? Nevetséges. A családot régen rossz, ha a nőnek kell összetartania. Menj dolgozni inkább!
Szánalom vagy és fogadok, hogy épp úgy otthon laksz, csak böki a lusta csőröd, hogy nem tart el valami gazdag pasas. De ha szerencséd van, valami öreg fószernek eladhatod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!