Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan férfi, aki nem próbálta ki a prostizást?
Szerintetek nem kéne beszüntetni a rosszlányok-at, beszámolók-at meg ezeket az oldalakat? Tökre azt az érzetet keltik a férfiakban, hogy ez csak egy szolgáltatás, mint a fodrászat. Tele vannak gyönyörű nőkkel ezek az oldalak 10-20 ezrekért egy órára, teljesen diszkrét módon van lerendezve, védekeznek, igényesen próbálnak mindent véghez vinni, szép lakásban, miért is ne élnének vele?
Igazából baráti körben való beszélgetésekből szűrtem ezt le, kocsmázások stb. közben. Egy fiú, akit tök normálisnak gondoltam, bevallotta, hogy annyira megtetszettek egy lány képei, hogy kipróbálta ezt a dolgot, mert régóta szingli, mindent ki kell próbálni alapon. Itt egy kicsit elszakadt a cérna. Mert más helyes, de kretén, dugógép ismerőseimtől nem is vártam mást, akik szintén bevallották. De hogy már a normálisnak hitt srácok is rákapnak...
Attól félek, hogy az lesz, mint Hollandiában. Hogy a férfiaknak ez tök normális lesz, hogy edzés, bevásárlás stb. után felugranak egy prostihoz. És ez nem csak a férfiak számára züllesztő, egyre több fiatal lány lesz prosti. Rothad a világunk.
Ősi mesterség, mindig is volt, és mindig is lesz.
Igény mindig lesz rá. Felsővezetők, politikusok is járnak prostizni, tőlük ne várd, hogy majd fellépnek ellene.
Túlmisztifikáljátok az egészet. Áruld már el, hogy miért lenne nyugodtabb a lelked, ha egyéjszakás kalandja lett volna?
Ha egy lány bevallaná, hogy volt egy "olyan" masszázsos fiúnál, én röhögnék vele egy jót. Nem értem mit kell ezen görcsölni. :D
Nem próbáltam még, meg nem is akarom.
Csak ha 30 felé közeledek majd és életemben egyszer sem értékelt senki, akkor azért nem szeretnék meghalni úgy, hogy fiatalkoromban ki sem próbálom milyen.
Bocs ha ez neked nem tetszik, de nekem meg az nem hogy normális kapcsolatra lehetetlen Nőt találni...
Miért kellene beszüntetni?
Hmm...kicsit Kim Jong-un-os felfogásod van. 😅😛 (jómagam még sosem azorultam rá) de mindenkinek szabad joga odamenni azt csinálni amit épp szeretne. Persze törvény kereteim belül. Ha prostizni vannvalakinek kedve menjen, vannak férfi prostik is, nem értelek.
.....nem vagy te mély katolikus hívő? 😂
Bárcsak az lenne itt is, mint Hollandiában..Gazdasági szempontból, az emberek IQ szintjének a szempontjából is.
Az lenne a legnagyobb bajunk, hogy sok prosti van XD
A veleje az, hogy kevés nő szereti úgy a szexet mint a férfiak. Pl, ha valaki kiír nő olyan, hogy ekkora melleim van kit érdekel, akkor egy csomó pasit igen. Ha egy pasi kiírja, hogy ilyen a farkam a nőket ez nem vonzza szexuálisan. Nők pénzt kérnek a puszta szexért.
Szóval, ha nem lennének prostik, akkor az nem azt jelentené, hogy a pasik nem prostikkal szexelnek, hanem sokaknál azt, hogy nem szexelnek egyáltalán.
"Attól félek, hogy az lesz, mint Hollandiában. Hogy a férfiaknak ez tök normális lesz, hogy edzés, bevásárlás stb. után felugranak egy prostihoz. És ez nem csak a férfiak számára züllesztő, egyre több fiatal lány lesz prosti. Rothad a világunk."
Remélem, hogy addig meghalok, ameddig eljutunk ide. Ha ezért korán kell meghalnom, akkor meghalok korán. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!