Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még olyan férfi, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan férfi, aki nem próbálta ki a prostizást?

Figyelt kérdés

Szerintetek nem kéne beszüntetni a rosszlányok-at, beszámolók-at meg ezeket az oldalakat? Tökre azt az érzetet keltik a férfiakban, hogy ez csak egy szolgáltatás, mint a fodrászat. Tele vannak gyönyörű nőkkel ezek az oldalak 10-20 ezrekért egy órára, teljesen diszkrét módon van lerendezve, védekeznek, igényesen próbálnak mindent véghez vinni, szép lakásban, miért is ne élnének vele?

Igazából baráti körben való beszélgetésekből szűrtem ezt le, kocsmázások stb. közben. Egy fiú, akit tök normálisnak gondoltam, bevallotta, hogy annyira megtetszettek egy lány képei, hogy kipróbálta ezt a dolgot, mert régóta szingli, mindent ki kell próbálni alapon. Itt egy kicsit elszakadt a cérna. Mert más helyes, de kretén, dugógép ismerőseimtől nem is vártam mást, akik szintén bevallották. De hogy már a normálisnak hitt srácok is rákapnak...

Attól félek, hogy az lesz, mint Hollandiában. Hogy a férfiaknak ez tök normális lesz, hogy edzés, bevásárlás stb. után felugranak egy prostihoz. És ez nem csak a férfiak számára züllesztő, egyre több fiatal lány lesz prosti. Rothad a világunk.

2018. márc. 31. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
100%
És ez ilyen ördögi kör. Mert a nők meg mondhatják, hogy nekik tartós párkapcsolat kéne, de nincs. És ők meg azt nem vehetnek :D És akkor bekényszerítenék a férfiakat törvényi erővel :D
2018. márc. 31. 20:23
 32/83 anonim ***** válasza:
72%

4x voltam prostinál, mielőtt még barátnőm lett volna, életem legjobb döntése volt.

Egy prostit többe nézek, mint egy olyan lányt, aki a munkahelyén leszopkodja a főnököket az előbbrejutásért, az a nő sokkal nagyobb féreg.

A nőkhoz nem mertem közelíteni, mert az intimitást egy annyira összetett, és hatalmas tudást igénylő dolognak tartottam, mint egy villamosmérnöki PhD-t. Ezért rágörcsöltem a párkapcsolati dologra, egy itteni tanács alapján prostizni mentem.

#1 alkalom: Totális begörcsölés, csaj próbált feloldani, masszírozott, franciázott, nagy nehezen elmentem, aktus nem volt. Utána mérgelődtem, hogy nem is volt ez olyan vészes, miért paráztam rá, még dughattunk is volna.

#2 alkalom: Franciától már felállt pár perc alatt, itt is a csaj volt kezdeményező, gyorsan végiglovagolta a maradék időt, hogy elmenjek. Itt kezdtem rájönni, hogy igazából nekik ez a mesterségük, csináltathatnák velük mindenféle király pózt.

#3 alkalom: Fejben összegyűjtöttem pár pózt, amit szívesen kipróbálnék, de csak pórnóba láttam. Kipróbáltam a kutyust, fordított lovagló stb.

#4 alkalom: teljesen belejöttem, a csaj sóhajtozott ezerrel. Szét kúrtam. Mint egy profi leszedtem róla afehérneműt 10 másodperc alatt, kinyaltam, szétujjaztam, leszopattam, majd vagy 5 pózban megpróbálgattam a kiscsajt.

Pár hónapra rá (jééé mertem közeledni a nők felé) lett egy csajom. Amikor sorra kerülta dolog, spriccelős orgazmusa lett.

Ha nem mentem volna prostikhoz, begörcsölve, remegve ültem volna az ágy szélén, mint az első alkalommal. Vagy össze sem jöttünk volna.

Nem véletlen, hogy a nők nem kezdenek szűzzel vagy tapasztalatlannal.

Kit érdekel, hogy itt az álszent banda fröcsög a prostizásra? Nem kell mindenről beszámolni, és kész.

Ő sem fogja elmondani, hogy melyik nyomorékot szopta a koleszba, vagy valamelyik retkes diszkóban.

2018. márc. 31. 20:29
 33/83 anonim ***** válasza:
60%

#26 Ágneska, tudod az egyenjogúság értelmezése ma úgy működik, hogy csak addig érvényes amíg a nők előjogokhoz jutnak, illetve nem szenvednek hátrányt.

Természetesen a férfiakra egyáltalán nem vonatkoznak ezen okfejtések.

Így az teljesen normális, hogy férfiként milliószor nehezebb értelmes kapcsolatot találni...de még szexet is.

...dehát ez normális, evolúciós hagyaték.

Nem is kell megváltozni, meg egyformaként kezelni a férfiakat és nőket. Ez csak a genderfemimista tyúkok koholmánya.

Csak akkor ne dumáljunk már bele a férfiak dolgába, ha egyenjogúságot akartok.

Mindenkinek joga van a szexuális vágyának kielégítéséhez. Egy nő bármikor hozzájuthat, akkor egy férfi is. Sajnos természetesen nem kevés pénzért, de legyen ez a legkevesebb.

2018. márc. 31. 20:32
 34/83 anonim ***** válasza:
44%

Beszűntetni felesleges, amíg vannak olyan férfiak, akik mindenre válaszként csak az ösztöneik kielégítését, és ehhez való jogukat tudják csak hangoztatni. Aztán kiderül, hogy nekik is a túlzó, önmaguk teljesítményéhez képest magas elvárásaik miatt nem akad olyan nő, akit ők szeretnének. És lejjebb adni az irreális elképzeléseikből nem hajlandóak. Akkor már a sokkal könnyebb, energia és munkabefektetés nélküli prostizást választják. Persze, könnyű azzal dobálózni, hogy a nőknek könnyebb. Az azonban már bebizonyosodott, hogy a csinos, szép nőknek könnyebb, és nem minden nőnek. De erről mindig olyan könnyű nekik megfeledkezni. Az emberek szeretik a saját helyzetüket nem megoldani, hanem másokra hárítani bármilyen felelősséget, és a könnyebb megoldásokhoz fordulni. Az ilyen férfiaknak jut csak prosti.

Nekem a prostizással alapvetően 3 gondom van egyébként.

Egy: pénzt fizetnek egy nőnek, azaz lealacsonyítják őt (tudom, előtte a nő is megtette magával), hogy egy tárgynak tekintik, aki bármikor, bárkinek használható, ha megfizeti.

Kettő: igénytelenség. Egy olyan nővel lefeküdni, akiben előtted aznap lehet, hogy már elég sokan voltak, te pedig az éppen 6. vagy akárhányadik vendége vagy. Meg aztán hiába vannak érvényes egészségügyi papírjai, magát is csak bizonyos időközönként vizsgáltatja ki, addig pedig több (rengeteg) ismeretlen egészségügyi háttérrel rendelkező férfivel lefekszik, tehát a két vizsgálat között bármilyen betegséget összeszedhet.

Három: érdekes, hogy nem tartja vissza a férfiakat a tudat, hogy az a nő valószínűleg undorodik tőlük, megjátssza magát, taszítónak találja őket, és minél előbb túl akar lenni az egészen.

De tőlem járjon, aki akar, csak akkor ő pedig fogadja el, hogy ez az én véleményem, hogy én nem szeretnék egy ilyen emberrel együtt lenni.

2018. márc. 31. 20:35
 35/83 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező, te Rákosi unokája vagy, vagy mit akarsz itt tiltogatni? Magaddal foglalkozz ne mással. Hogy mi züllesztő, vagy egyáltalán mi zülledt, az a te egyéni problémád. Ami ma zülledt a közizlés szerint, az tegnap még normális volt és fordítva. Nem mintha érdekes lenne mi a KÖZizlés. Keress olyat, aki nem volt még prostinál, ha ez a mániád. Ha nem találsz a te bajod, én is sírhatnék, hogy miért nem találok 25 éves szőke kedves okos sokat szexelő bombázót, aki oda van értem.
2018. márc. 31. 20:37
 36/83 anonim ***** válasza:

#32. Ezt még nekem is élvezet volt elolvasni. :) Bakszus, egy prosti ennyi mindent bevállal? Szegény. :)

Nekem mondjuk nincs bajom a prostizással, érdeklődve olvastam a kommenteket. Nekem csak az fáj, ha emiatt egy férfi elveszti úgymond a kedvét egy igazi kapcsolatra és a könnyebb utat választja. Sztem, ez már rossz azoknak a nőknek, akik tényleg szeretnének egy férfit maguk mellett, és nem csak egy éjszakára...

2018. márc. 31. 20:39
 37/83 anonim ***** válasza:
82%
Nem kéne beszüntetni,mert amíg én átlagosnak mondott külsővel örülök,hogy annyit elérek,hogy egy nő két percnél többet beszél velem,addig egy alig átlagos lányka dob egy sminket,leugrik a legközelebbi szórakozó helyre, egy óra nem tellik bele és akadnak jelentkezők. Volt is ilyen nő ismerősöm régi haveri körömben,be is ismerte,hogy ilyen szempontból könnyebb a nőknek. Elég annyit kérdeznie,hogy feljösz hozzám? Fel is mentek hozzá elég sokan. Úgy hogy marad széoen a rosszlányok és hasonló oldalak,mert néha szeretném jól érezni magam,ha tetszik másnak,ha nem. Bár mostanában nem veszek igénybe ilyen szolgáltatást, párszor voltam,de meguntam,egy időre elég volt belőle.
2018. márc. 31. 20:40
 38/83 anonim ***** válasza:
72%
ohh mert a mai "nők" olyan szentek mint szűzmária... bezzeg az ő kicsapongásati el kell nézzni amelyik férfi meg prostizik csak szűznyomiluzerlehet.....
2018. márc. 31. 20:41
 39/83 anonim ***** válasza:
38%

35: "pénzt fizetnek egy nőnek, azaz lealacsonyítják őt"

Te amúgy szoktál dolgozni pénzért? Az miért lenne más? Mert a kezeddel csinálod nem a punciddal?

"Meg aztán hiába vannak érvényes egészségügyi papírjai, magát is csak bizonyos időközönként vizsgáltatja ki"

A prosti legalább volt már szűrésen. Te voltál valaha egyszer is?

"nem tartja vissza a férfiakat a tudat, hogy az a nő valószínűleg undorodik tőlük"

amelyik prosti undorodik tőle, az nem lesz sokáig prosti, és főleg soha nem lesz jó prosti. Igen, ehhez a mesterséghez is csak keveseknek van igazán tehetségük. Mint mindenhez az életben.

2018. márc. 31. 20:43
 40/83 anonim ***** válasza:
75%

# 34

Hagyjuk már ezeket a szokásos blődségeket.

1. Van olyan, aki évek óta jár lányokhoz, és sosem kapott el semmit.

2. Az igényesebbek 3-4 pasinál nem fogadnak többet, 2 pasi közt fürödnek, szájvizet használnak. Nem lesz rajtuk semmi az előző pasikból, kb. mintha szimplán egy nem szűz lánytól undorodnál.

3. Egy házibulin egy csajtól sokkal nagyobb valószínűséggek fogsz elkapni valamit, mert 2 szopás/menet közt nem gondoskodik a higiéniáról.

Menj be a bőr-és nemibeteg gondozóba, kérdezd meg az ott ülő fiatalokat, hogy hol lettek tripperesek. Buliban vagy lakásos prostinál. Hidd el, nem az utóbbi lesz többségben.

2018. márc. 31. 20:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!