Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyan férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan férfival aki kevesebbet keres nálatok?

Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 15:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10-es

Ha nem eloskodik es nem varja el h mindent en fizessek,adjak kolcson taxira, esetleg nyaralas ilyesmik akkor nem zavar h mennyit keres. Volt olyan pasim aki egy szimpla 5000 ft-os taxi utat nem tudott kifizetni es nezett ram, h akkor ezt ugyan fizessem mar en.

Olyan pasim is volt akivel egyutt sem laktam de ketszer megkert h fizessem ki az alberletet mert o nem kapott fizetest es majd megadja. Mar evek ota adja, mondjuk a nevere mar nem emlekszem. Volt aki siman velem fizetette ki a pezsgojet, whisky-jet, es sorolhatnam.

Aztan ferjhez mentem, a ferjem hasonloan jo csaladbol szarmazik, es nagyon jol keres, nem azert dolgozom mert kell, hanem mert kulonben unatkoznek. A sajat fizumat magamra koltom, nyaralasokat is o fizeti, nincsenek es nem is voltak anyagi gondjaink soha.

Hozzateszem, amikor randiztunk mindig felajanlottam h fizetek de soha egyszer sem fogadta el. Most is siman beszallnek a szamlak fizetesebe de nem hagyja, sot meg o akar a szamlamra utalni minden honapban.

Szoval sokfelek az emberek, de egy biztos: csoro pasival soha tobbet. Azt h mivel es hogy kepesek lehuzni az embert az dobbenet, ahelyett h azt mondanak elore h “ bebi, szivesen mennek moziba de nincs es penzem “ ahelyett a penztarnal nyogik be h en fizessek-ami oriasi kulonbseg.

No vagyok, de ha ferfi lennek az eletben nem hagynam h a no fizesse a fogyasztasaimat. Szereto tartas ugyanez. A parkapcsolathoz/randikhoz penz kell.

Minden no mas koltsegvetesu. Ha mondjuk egy szegeny pasi talalkozik egy gazdag novel az hosszutavon nem fog mukodni, ezert volt az h amikor a ferjem megkerte a kezem, apu azt kerdezte a ferjemtol,h “megengedheted magadnak?”.

Egy Maserati tokjol nez ki de ha nincs penzed benzinre, akkor csak egy kocsi marad-elmeny nelkul.

Ez nem anyagiassag, ez egy teljesen normalis eletoszton. Nem az kell h valaki milliomos legyen es ez dont el mindent, de amig egy vacsorat nem tud kifizetni addig vagy ne menjen etterembe, vagy legyen benne annyi h nem a notol varja el h az fizessen mindent.

Parszor naiv voltam, az az idoszak elmult.

36/N

2018. márc. 1. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!