Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan nővel aki kijelentette hogy nem vonzódik hozzád de azért össze jönne veled mert normális értékes okos kedves ember vagy és ez neki elég mert nem olyan ösztönös?
Nem.
Minden ember "ösztönös", és úgy bele fog zúgni az első helyes fickóba, aki rámosolygott, mint a huzat. És akkor te esel po.fára, amikor szó nélkül otthagy egy nap.
En sem, hogy addig is lehuzza a penzt?
Anugy tudjatok hogy akik hajlektalsnok nehany szazalekban azok lesznek akik a felesegukre irtak a hazat a lakast? Feleseg meg ugye szakitott vele, penzt elvette,es szegeny ferj meg hajlektalan lett.
Tehat en sem jonnek ossze, maradok szuzen, amugy is csak a problemak vannak egy kapcsolatban.
25/f
Huhh, én vagyok az egyetlen, aki igen? Lehet a fiatalságomnak köszönhető.. :D
Ha szerelmes vagyok belé, akkor akármit mond, (egy ideig!) biztos boldogabb lennék, mint egyedül. Akkor meg legalább elmondhatom, hogy arra a rövidke időre (már ha rövid lesz, ahogy itt írjátok) összejöttem egy lánnyal, akibe (korábban) szerelmes voltam.
Nos, lehet, hogy teljesen elborult gondolat, és lehet, hogy ha ilyen helyzet lenne, nem így cselekednék :D de így előre ezt tudom mondani mint esélyes kimenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!