Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan nővel aki kijelentette hogy nem vonzódik hozzád de azért össze jönne veled mert normális értékes okos kedves ember vagy és ez neki elég mert nem olyan ösztönös?
Értelmetlen kérdés,a testiség nem működik vonzalom nélkül aszexuális meg nem vagyok,hogy párkapcsolatot létesítsek ezzel a felállással.
Esetleg ha van némi perverz beütése lehet barátság extrákkal "kapcsolatban" a szexuális segédeszközöm.
9-es, ez a hozzáállás valóban kevés tapasztalatra enged következtetni :D Minden bántás nélkül mondom ezt.
Egy ilyen kapcsolattal nem boldoggá és felhőtlenné, hanem végtelenül stresszessé teszi az életedet. Mindig azon izgulni, hogy vajon mikor fut bele a nagy ő-be...borzalmas. Felőrli még a legerősebb embereket is. Közben pedig lehet elmegy melletted a te igazid, mivel rá sem nézel, mert kapcsolatban vagy. Ebből csak az igazi érzelmeket tápláló ember jöhet ki vesztesen, és az anyagiak a legkevesebb, amit veszíteni lehet.
Nem tudom miért lettem lepontozva, én csak leírtam, hogy az én szempontomból ezt hogy látom :)
Előző: minden bizonnyal igazad van, hiszek is neked. Évek múlva talán magamtól is rájövök, hogy mi a helyes lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!