Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor nőkkel beszél az ember, normális, hogy közömbösnek mutatják magukat?
Attól, hogy valaki rádnéz, még nem biztos, hogy tetszel is neki. Vonaton is volt már velem ilyen többször, hogy véletlen összenéztem egy pasival és utána egész úton bámult, mert egyből azt vette le, hogy bejön nekem. Én meg csak reméltem, hogy nem fog leszólítani :D
Olvasgass egy kicsit a női testbeszédről, ugyanis amit te tapasztalsz, hogy teljesen semlegesek, figyelmetlenek lesznek, az pont nem annak a jele, hogy úgy bejönnél nekik. Épp ellenkezőleg. Tehát vagy külsőleg nem vagy nekik oké, vagy az önbizalomhiányod miatti szerencsétlenkedéssel szúrod el :D Bátorság!
Mikor idegen emberekkel beszélek, normális, ha közömbösnek mutatom magam. Lehet az nő vagy férfi. Mert engem úgy neveltek, hogy akivel mélyebb érzelmi kötelék van, annak tárulkozom csak ki jobban, az iránt mutatok nagyobb érdeklődést és ahhoz közeledem jobban. Mindenki más az illedelmességemen meg a mosolyomon kívül nem kap úgymond belőlem semmit. De van, aki még mosolyogni sem mosolyog, rám sem, akár nő, akár férfi. Kiben mennyire van meg ez az ösztönös jó benyomás keltés. Nálam a mosoly automatikus, nem azért megy, mert tetszik az illető vagy sem, ilyen alapon meg más is lehet automatikusan "közömbös".
Az a baj, hogy ti már az alapvető emberi viselkedést, és a természetből fakadó dolgokat is hajlamosak vagytok tesztnek vagy játszmának venni. Nem azért közömbös valaki, mert "hű, most mutatom az erős nőt", hanem mert idegen vagy neki, is ez a rögzült válasza egy idegen közeledésére. És így van ez azzal is, ha pl egy nő nem kívánja egy idegennel a szexet, és szeretne várni. Az is egyből már játszma, meg direkt csinálja, direkt húzza a másik agyát, nyilván...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!