Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor nőkkel beszél az ember,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor nőkkel beszél az ember, normális, hogy közömbösnek mutatják magukat?

Figyelt kérdés
Beszélek nőkkel, akik folyton megnéznek, látszik rajtuk, hogy külsőre bejövök nekik, és mikor beszélek velük, már teljesen semlegesnek tűnnek, nem bátorítanak, nem mosolyognak, sőt alig figyelnek rám. Nincs sok tapasztalatom e téren, azért kérdezem.

2017. nov. 29. 07:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Normális igen. Figyel amit mondasz és ahogy mondod. Nincs ebben semmi különös.
2017. nov. 29. 07:10
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Néznek hogy jé ez meg hogy néz ki.Aztán mikor megszólalsz kiderül hogy jobb lett volna ha nem. :)
2017. nov. 29. 07:13
 3/14 A kérdező kommentje:
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy tapasztalatlan, bátortalan vagyok, unalmasnak tűnhetek.
2017. nov. 29. 07:30
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

Attól, hogy valaki rádnéz, még nem biztos, hogy tetszel is neki. Vonaton is volt már velem ilyen többször, hogy véletlen összenéztem egy pasival és utána egész úton bámult, mert egyből azt vette le, hogy bejön nekem. Én meg csak reméltem, hogy nem fog leszólítani :D

Olvasgass egy kicsit a női testbeszédről, ugyanis amit te tapasztalsz, hogy teljesen semlegesek, figyelmetlenek lesznek, az pont nem annak a jele, hogy úgy bejönnél nekik. Épp ellenkezőleg. Tehát vagy külsőleg nem vagy nekik oké, vagy az önbizalomhiányod miatti szerencsétlenkedéssel szúrod el :D Bátorság!

2017. nov. 29. 07:37
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Amíg meg nem szólítod őket, játszanak veled, húzzák az agyadat. Amikor odamész, akkor pedig rájönnek, hogy ez mégsem volt olyan jó ötlet. Amelyik nőnek valóban tetszel, az a világon semmi jelét nem adja.
2017. nov. 29. 07:45
 6/14 A kérdező kommentje:
4-es, ahogy múltkor írta itt valaki, miközben mindenki azt írta, nem tudom, hogy tetszek-e valakinek: csak egy 10 éve gyerek vagy egy autista nem látja egy nőn, hogy tetszik-e neki.
2017. nov. 29. 07:52
 7/14 A kérdező kommentje:
Amúgy az utóbbi, 4-es. Az első nem lehet ugye, mert külsőre bejövök nekik.
2017. nov. 29. 07:54
 8/14 anonim ***** válasza:
#6 pff, persze, minden pasi szereti nagyon ügyesnek hinni magát, hogy ő aztán látja egy nőn, hogy tetszik-e neki. Ehhez képest mégsem látod, különben nem írtad volna ki a kérdést...szép öngól volt.
2017. nov. 29. 08:25
 9/14 A kérdező kommentje:
8, attól, hogy külsőre tetszik valaki, még lehet, hogy belsőre nem, ez két teljesen más dolog, a külső önmagában a nőknél nem számít annyira. A nők tekintetén, mosolygásán vagy más apróságokon is csak egy autista nem látja ezt. Az egyikbe szerelmes is vagyok, ő nagyon sokszor így néz rám, messziről, vagy néha picit hosszabban. De vele is ugyanez van, mikor beszélek. Ill. párszor akkor is tetszettem neki, de még régebben, mikor még nem érdekelt, és nem szerencsétlenkedtem ilyenkor annyit.
2017. nov. 29. 08:47
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Mikor idegen emberekkel beszélek, normális, ha közömbösnek mutatom magam. Lehet az nő vagy férfi. Mert engem úgy neveltek, hogy akivel mélyebb érzelmi kötelék van, annak tárulkozom csak ki jobban, az iránt mutatok nagyobb érdeklődést és ahhoz közeledem jobban. Mindenki más az illedelmességemen meg a mosolyomon kívül nem kap úgymond belőlem semmit. De van, aki még mosolyogni sem mosolyog, rám sem, akár nő, akár férfi. Kiben mennyire van meg ez az ösztönös jó benyomás keltés. Nálam a mosoly automatikus, nem azért megy, mert tetszik az illető vagy sem, ilyen alapon meg más is lehet automatikusan "közömbös".

Az a baj, hogy ti már az alapvető emberi viselkedést, és a természetből fakadó dolgokat is hajlamosak vagytok tesztnek vagy játszmának venni. Nem azért közömbös valaki, mert "hű, most mutatom az erős nőt", hanem mert idegen vagy neki, is ez a rögzült válasza egy idegen közeledésére. És így van ez azzal is, ha pl egy nő nem kívánja egy idegennel a szexet, és szeretne várni. Az is egyből már játszma, meg direkt csinálja, direkt húzza a másik agyát, nyilván...

2017. nov. 29. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!