Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor nőkkel beszél az ember,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor nőkkel beszél az ember, normális, hogy közömbösnek mutatják magukat?

Figyelt kérdés
Beszélek nőkkel, akik folyton megnéznek, látszik rajtuk, hogy külsőre bejövök nekik, és mikor beszélek velük, már teljesen semlegesnek tűnnek, nem bátorítanak, nem mosolyognak, sőt alig figyelnek rám. Nincs sok tapasztalatom e téren, azért kérdezem.

2017. nov. 29. 07:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Alig van férfi, aki ne rögtön közeledésnek venné, ha egy nő ránéz.
2017. nov. 29. 09:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, nő vagyok, ne nekem próbáld már bemagyarázni, hogy jobban tudod, hogy viselkedik ilyen helyzetben egy nő. Ha tetszenél nekik, nem lennének közömbösek veled, hanem látszódna rajtuk az izgatottság. Dr persze hidd csak azt, hogy azért ilyenek, mert annyira beléd vannak zúgva. Biztos ezért nem jönnek össze veled...
2017. nov. 29. 10:35
 13/14 A kérdező kommentje:
12, még egyszer mondom, az, hogy külsőleg tetszik valaki, meg belsőleg, vagy együttvéve, két teljesen más dolog. Én csak tudom, külsőleg sokkal több nőnek tetszem, mint összességében. A külsőnek semmi jelentősége, ha nem tudsz beszélni, meg se mersz szólítani valakit. A külső csak az első lépés. Nekünk pasiknak ez is elég sokszor, ha nincsenek hosszú távú céljaink, a nőknek nem. Nem magyarázok be semmit senkinek a semmijébe.
2017. nov. 29. 10:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Mosolyogj, kérdező, és a csajok is mosolyogni fognak. Ilyen egyszerű az élet. Ha zavarban vagy és ezért csak fapofával tudsz beszélni valakivel, azt is kapod vissza.
2017. nov. 30. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!