Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy olyan nővel akire többet kell költeni mint amennyit ő költ rátok?

Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 11:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
99%

Ha mondjuk fiatal és nincs saját keresete, akkor ez nem okoz gondot. Ha elmegyünk ide-oda, természetes, hogy én fizetek, azt a kevés pénzt, amit kap, meg költse magára.

De egy felnőtt nő esetében, aki saját keresettel rendelkezik, már más. Meg szerintem nincs olyan, hogy kell. Ha szeretnék költök rá, ha nem, nem. De semmi sem kell

2018. febr. 25. 11:41
 2/19 anonim ***** válasza:
44%
A legtöbb kapcsolatban nem feleznek, a férfi többet költ a nőre. Éppen elég, hogy a nő is dolgozik és ő IS költ a párjára.
2018. febr. 25. 11:42
 3/19 anonim ***** válasza:
89%
Ember, férfi vagyok, egyértelmű, hogy költök egy nőre. Arcon is köpném magam ha lenne pofám elkérni egy vacsi, mozi esetleg nyaralás árát. Én lassan kezdem érteni, hogy a nők miért panaszkodnak a férfitársaimra. Ez a mai társadalom... semmi férfiasság nincs bennetek! 35 F
2018. febr. 25. 11:44
 4/19 A kérdező kommentje:

3. Az a férfiasság hogy költesz egy nőre mint egy ku......?

Elvárom hogy ő is viszonozza amit én adok neki....kölcsönösség...

2018. febr. 25. 11:47
 5/19 Gábor19... ***** válasza:
0%
Nemigazán. Gondolom egy ilyen nő el várja hogy százezres nagyságrendbe költsek rá.
2018. febr. 25. 11:52
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
#4. a férfiak általában többet keresnek, utána olvashatsz, hogy a férfi fizetések ugyanabban a munkakörben magasabbak. Egy szülőképes nőt nehezebben vesznek fel állásra (félnek, hogy lelépnek a gyeddel..), a gyed/gyes összege nagyon alacsony. Gyerekek mellett nehezebben veszik vissza a nőt dolgozni, és folyton eljárkál a gyerekért oviba, otthon maradnak vele, ha beteg, ezért is keresnek kevesebbet. Nem azért kell költeni rájuk, mert ől k....
2018. febr. 25. 11:53
 7/19 anonim ***** válasza:
48%
*mert ők k....-k
2018. febr. 25. 11:53
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem centizném ezt a ki mennyit költ dolgot. Az igazi viszonzás az, ha tudod, mire van szüksége a párodnak, és arra törekszel, hogy azt meg tudd adni számára, függetlenül a piaci árától. Ez családon belül is így működik. Most minek vegyünk egymásnak haszontalan drága holmikat, ha csak a kukában végzi? Persze, az aránytalan eltérések hosszú távon nem jók, de centizni sem jó. Most lehet, hogy nekem kell egy elektromos késélező, de ezt egyszer kell megvenni, és utána nagyon sokáig használjuk, máskor meg egy 100Ft-os antikvár könyvnek tudok úgy örülni, mint hogyha nyertem volna a lottón, mert már évek óta kerestem sikertelenül. Egy jól működő párkapcsolatban ezek a dolgok kiegyenlítődnek.
2018. febr. 25. 11:58
 9/19 anonim ***** válasza:
27%

Az idő pénz.... a nőnek áru kell, a hapsinak meg a nő ideje, amit rá szán. Ha még lehet abból élni, hogy nyaljuk-faljuk egymást, akkor valszeg az lenne, de mivel nem nagyon lehet, ezért én vállalom, hogy az időm egy részét pénzre cserélem, amit pedig árura és szolgáltatás, hogy megéljünk + megajándékozom, ha azt tapasztaltam, hogy ennek ő örül. Ha ezt ő egy nyakmasszázzsal hálálja meg (az idejéből) vagy egy tepsi kajával (szintén az idejéből) stb, akkor azt jobban értékelem, mintha "ugyan annyit költenek rám". Nem lakótársa akarok lenni senkinek, hanem a kedvese. Szóval igen, a legtöbben összejönnének, ha kapnak szeretetet/gondoskodást cserébe. Lehet, hogy majd mondják a lányok, hogy patriarchalizmus, de nem vagyunk mi ilyen bonyik, hogy ilyet gondoljunk mögé, legalább is én nem. Ha a külön kassza a jutalom, az csak olyan, mikor minden vágyunk karácsonyra egy legovár és kapunk egy pár zoknit.

31/f

2018. febr. 25. 12:02
 10/19 anonim ***** válasza:
22%
Miért kéne rá költeni? Én csak önálló nőkkel ismerkedem, nem olyanokkal, akik mások pénzére szorulnak.
2018. febr. 25. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!