Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy olyan nővel akire többet kell költeni mint amennyit ő költ rátok?

Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 11:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%

Milyen formában költesz rá? Mert ha meghívod ide-oda, azt mondom az rendben van, de pl. telefont, ruhát ne te vegyél már neki.

Ha úgy érzed, a mérleg nyelve az adok-kapok terén nem egyenlő, ülj le vele megbeszélni.

Amúgy én is az 50-50 elvét pártolom.

29/N

2018. febr. 25. 12:23
 12/19 anonim ***** válasza:
25%

"a férfiak általában többet keresnek, utána olvashatsz, hogy a férfi fizetések ugyanabban a munkakörben magasabbak"

"Gyerekek mellett nehezebben veszik vissza a nőt dolgozni, és folyton eljárkál a gyerekért oviba, otthon maradnak vele, ha beteg, ezért is keresnek kevesebbet"

Akkor nem azért keresnek kevesebbet, mert a férfiak definíció szerint több pénzt kapnának ugyanazért a munkáért (ki akarna akkor férfiakat alkalmazni...), hanem mert egyszerűen több időt töltenek munkával.

2018. febr. 25. 12:29
 13/19 Diavolino44 ***** válasza:
100%

#9 oh waoh, vegre valaki aki ertelmesen ervel! Maximalisan egyetertek.

S ezt nagyon sokan elfelejtik, hogy az ido is ajandek.

Nekem pl volt egy kapcsolatom, s azert a lany neha oda-oda szologatott, hogy nem veszek neki semmit. Ami persze nem volt igaz, de teny, hogy cak ugy nem adok orat, ekszert, koncertjegyet stb.

Viszont en ugyanezt ereztem vica-vera. En foztem, bevasaroltam, takaritottam a lakast. A hazimunkabol mindig nekem ment el tobb idom, amit meg o nem értékelt, kiveve ha nem volt otthon kaja, akkor ment a hiszti.

2018. febr. 25. 12:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

#12. A férfiak több időt töltenek a munkahelyükön, mint a nők.

A nő addig a gyerekekkel törődik, az is munka.

2018. febr. 25. 12:33
 15/19 A kérdező kommentje:
14...férfi is ugyanúgy elmehet gyesre...
2018. febr. 25. 12:37
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a férfiakat kell rávenni, hogy osszák meg ezeket a terheket. Vagy eleve olyan férfival kell gyereket vállalni. :)
2018. febr. 25. 12:44
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
"14...férfi is ugyanúgy elmehet gyesre..." - El, jogilag, de hány férfi teszi meg ténylegesen? :-) Én összesen egy párt ismertem, ahol a férfi maradt otthon, és ott is csak azért, mert a nőnek magasabb volt a jövedelme, és így több maradt a családi kasszában.
2018. febr. 25. 12:49
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére van sok értelmes válasz is. Na nézzük. Én nem vagyok hìve annak, hogy kétfelé húzzunk egy szekeret. A háztartás vezetése is munka aminek idő és energia igénye van. Jobban a koordinálásra gondolok. Mikor miből nennyit vásárolni, mikor mit mosni takarîtani, (függöny plédek falvédők). Szerintem jobb a közös ruha mosás.... Ezèrt főleg lakásban igenis valaki többet dolgozik. Annak pedig kompenzáció jár. És szerintem igenis egy nőt illik néha ajándékozni, kènyeztetni nőként bánni vele.
2018. febr. 25. 13:24
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
#3as vagyok. Nézd, én szeretem ha egy nő nő lehet mellettem, nehogy már elkérjem egy mozijegy árát! Akkor fizessem ki az órabérét amikor gulyáslevest főz vagy épp órákat pepecsel a mézeskalácsokkal amit az irodába viszek? Ez adok-kapok, jól keresek, nekem attól az átlag havi 150-200 ezertől amit esetleg ráköltök nem lesz kevesebb, sőt! Nyugodtan dolgozok egész nap, hazamegyek rend van, jó illatúak a ruháim. Ő otthont teremt, én ehhez az alapokat. Ha ilyen kis sóher gyerek vagy, ajánlom fejlődj.
2018. febr. 25. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!