Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan nővel akire többet kell költeni mint amennyit ő költ rátok?
Milyen formában költesz rá? Mert ha meghívod ide-oda, azt mondom az rendben van, de pl. telefont, ruhát ne te vegyél már neki.
Ha úgy érzed, a mérleg nyelve az adok-kapok terén nem egyenlő, ülj le vele megbeszélni.
Amúgy én is az 50-50 elvét pártolom.
29/N
"a férfiak általában többet keresnek, utána olvashatsz, hogy a férfi fizetések ugyanabban a munkakörben magasabbak"
"Gyerekek mellett nehezebben veszik vissza a nőt dolgozni, és folyton eljárkál a gyerekért oviba, otthon maradnak vele, ha beteg, ezért is keresnek kevesebbet"
Akkor nem azért keresnek kevesebbet, mert a férfiak definíció szerint több pénzt kapnának ugyanazért a munkáért (ki akarna akkor férfiakat alkalmazni...), hanem mert egyszerűen több időt töltenek munkával.
#9 oh waoh, vegre valaki aki ertelmesen ervel! Maximalisan egyetertek.
S ezt nagyon sokan elfelejtik, hogy az ido is ajandek.
Nekem pl volt egy kapcsolatom, s azert a lany neha oda-oda szologatott, hogy nem veszek neki semmit. Ami persze nem volt igaz, de teny, hogy cak ugy nem adok orat, ekszert, koncertjegyet stb.
Viszont en ugyanezt ereztem vica-vera. En foztem, bevasaroltam, takaritottam a lakast. A hazimunkabol mindig nekem ment el tobb idom, amit meg o nem értékelt, kiveve ha nem volt otthon kaja, akkor ment a hiszti.
#12. A férfiak több időt töltenek a munkahelyükön, mint a nők.
A nő addig a gyerekekkel törődik, az is munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!