Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác 20 éves korára nem feküdt még le senkivel az azt jelenti, hogy valami hiányzik belőle, amit miatt nem kell a lányoknak?
Ez oké, de a társkeresést hogyan gondoltad? Ahogy idősebb leszel, rá kell ébredj, hogy az egész abból áll, hogy 1-2 hónapig teljesen bizonytalan találkozgatás az egész.
Nincsenek már nagy filmekben látott szerelmek, hanem két ember van, akiben talán van valami közös. Az egész kötődés és valódi vonzalom csak később alakul ki.
Sok esetben meg sem fordul a fejedben, hogy összejöjj azzal a lánnyal. Ahhoz ki kell próbálni milyen vele valójában együtt lenni, át kell élni. Igen, akár a testiséget is pár hét, 1-2 hónap után.
Szeretkezéskor alakul ki sok olyan érzelmi és hormonális kötődés, ami amúgy nem is jönne létre.
Nem egyéjszakásokról van szó, hanem hogy próbálgatni kell az egészet, nyitottnak lenni.
Tényleg ahogy idősebb leszel, pl 25 felett, már egyáltalán nem jellemző ez a tiniszerelem dolog. Ott már komoly dolgok jönnek elő, és felnőttként kell viselkedni. Szó sincs nagy szerelemről, meg heves érzelmekről, meg "járásról". Ott már túl van mindenki jobb esetben 1-2 komolyabb kapcsolaton, szakításon, ezért óvatossabbak is. A nők főleg.
1-2 hónapig csak próbaidőn vagy kb, és utána lehet szó akár kapcsolatról. A nagyrészéből semmi sem lesz általában, és keresgélsz tovább. Vagy ő mondja azt, hogy bocs nem.
Ha úgy érzed fel vagy erre készülve, akkor oké... ha nem akkor nagyon sürgősen tedd félre az elveidet és ismerkedj, randizz, éld át a dolgokat és tapasztald meg milyen ez. Akár pár hét utáni szexből is kialakulhat egy igazán komoly kapcsolat, de ehhez sok tapasztalat kell.
Hasonlóan gondolkozom, mint az 50-es válaszoló csak nálam pont a fordítottja van. Ha tetszene egy lány, de nem érezném azt, hogy ebből kapcsolat lehet akkor szívesen lefeküdnék vele viszont, ha küllemre nem tetszik akkor sajnos nem tudok mit kezdeni vele, mert ha hiányzik a vonzalom, akkor le se tudnék vele feküdni.
Emiatt vagyok még mindig egyedül, mert nem találok olyan lányt, aki tetszene, akivel vagy lefeküdhetnék vagy összejöhetnék. Bárt utóbbira sokkal jobban vágyok, mert nagyobb szükségem lenne egy állandó partnerre, mint egy dugópartnerre.
51-es válaszoló nem értek veled egyet. Válaszaidból azt látom, hogy nagy lemaradásban vannak azok a férfiak, akik 20 év felett egy nővel se voltak. Nem a lemaradással van a legnagyobb gond, hanem azzal, ha valaki tragédiaként fogja fel az egészet. Amit meglehet érteni, mert mindenki vágyik egy jó szeretkezésre, szerető társra. A gond az, hogy nem mindenkinek jön el olyan hamar. Nem értek azzal egyet, hogy minél többet kell megtapasztalni. Van egy olyan filozófiai nézet, amivel egyet tudok érteni az a racionalizmus.
Ez eléggé elferdítése annak amit mondtam!
"...Egy nővel sem volt..."
Hol állítottam ilyet, kérlek idézd!
A kapcsolati tapasztalatlanságra értettem főleg az egészet. A szexualitás itt sokadrendű dolog, de tény, hogy eléggé nagy szorongást okoz általában, ha valaki idősebb korára is teljesen tapasztalatlan. Mint írtam, később egyre nehezebb lesz, mivel a 25 feletti nőknél ketyeg az óra és egyre inkább komoly felnőtt partnerrel szeretnének összejönni.
A lényeg, a kapcsolatban megtapasztalt helyzetek, problémák felfogása, kezelése és megoldása. Ezt hiába mondod, nem lehet könyvből, vagy elméleti kurzusokon elsajátítani.
Ezt csak és kizárólag empirikus úton lehet összeszedni. Ugyanis saját magadat is fel kell egyben fedezned, és megértened.
Teljesen más hülyéskedni Duna parton egy lánybaráttal társaságban, meg neten beszélgetni, akár közös programokra járni.
Ha egy lánnyal összejössz, minden megváltozik. Teljesen magadra és rá vagy utalva, minden helyzet megoldásában. Ezerszer másabb lesz, mint amit valaha elképzeltél és olvastál.
Ezt kell gyakorolni, ebbe kell belejönni, ezt kell átélni. A szerelem maximum ezután jöhet hónapok múltán...és ez annál kiélezettebb, minél jobban közelítesz a 30 felé. Ott már nem gyerekszerelmek vannak, és igen komoly alkalmazkodás, problémamegoldás szükségeltetik.
Meghódítani ezerszer könnyebb egy nőt, mint megtartani, és fenntartani az érdeklődését, a vonzalmat.
Barátként maximum csak a felszínt láthatja belőled, de ha ismerkedni kezdtek, akkor minden porcikád, minden szorongásod, minden félelmed kiderül. Ott már nem tudsz leplezni semmit, ha nem vagy pszichopata.
Ezért kérem azt, hogy igyekezzetek, és keresgéljetek... akár lazítsatok az elveken, hogy magát a nőkkel való bánásmódot megértsétek.
Azt mondom a lényeget kb el lehet sajátítani akár 1-2 rövidebb kapcsolatból is... a negatív tapasztalat is fontos személyiságformáló. Igen, szar érzés mikor elutasít a csaj, de ez benne van. Majd amikor a 3-4. után rájössz hogyan működnek, akkor könnyebb lesz.
Persze felőlem azt csináltok amit akartok, ez egyáltalán nem degradáló megjegyzés volt a felnőtt szüzességre...Én pont ilyen voltam huszonévesen... és sajnos nagyon sokat kellett tapasztaljak, amire felnőtté értem. Visszatekintve, bár csak nekem is mondta volna ezeket valaki annak idején.
Majd jusson eszetekbe ez, 25-30 felett, mikor összejöttök egy lánnyal. Simán lehet, hogy nem lesz gond, jön ösztönből és nem ott szembesültök a kapcsolat és a nők összes nyűgjével... de általában nem ez szokott lenni.
Nekem azért bőven kijár a nőkből attól függetlenül, hogy nem találtam olyat akivel szívesen megosztanám az életem bármelyik percét. Nagyon jól tudom, hogy mivel jár egy kapcsolat, milyenek a nők, ezek is hozzájárulnak ahhoz, hogy nem jövök össze egy olyannal aki úgymond csak gyakorlatozásra lenne jó.
Férfi vagyok, az idő nekem dolgozik még egy darabig. Ahogy manapság látom a kapcsolatokat bőven van még időm olyan lányt találni aki még nem egy kiélt apukajelöltre pályzik a saját 30-as korosztályból. Férfiként én válogathatok a korban tőlem visszább járó lányokból.
Nekem pont ez a bajom általában az empiristákkal, hogy nem gondolkoznam logikusan. Egy nő nem egy másik faj, akihez bevállt receptek kellenek, hanem ugyanolyan emberi lények, mint a férfiak. A baj forrássa az, hogy külön fajnak látják sokan és pánikba esnek, mert állítólag nem tudnak semmit a nőkröl.
Miért is kéne? Ahány ember annyi féle szokás. Épp az, hogy nem is kell kiismerni a nőket, mert nem egyformák. Mondjuk egy lány imádja a tökfőzeléket a másik lehet nem szereti, hanem ő inkább a bolognait szereti vagy az egyik odavan a horror filmekért a másik inkább a vìgjátékért van oda. Tudom kissé túl egyszerű példák, de innen látszik, hogy alapból nincsenek sorozatgyártva, ergo nem a női nemet kell kiismerni, hanem azt az egy lányt akivel most épp ismerkedsz.
Az, hogy 25 év fele nem volt még kapcsolata ez önmagában nem katasztrófa az a baj, ha ezt katasztrófának tekinti és áldozatként állítja be magát. Rengeteg dolog miatt maradhat ennyi idősen szűz valaki, de ezzel nincs probléma, mert komoly párkapcsolatot is simán kilehet alakítani velük, aki normális az nem ragad le a tini szintnél és tervezni is lehet vele. Több olyan embert ismerek, aki hiába volt több nővel ugyanolyan gyerekes maradt, tehát ez nem a szüzesség függvénye.
Nem számítottam ennyi és ilyen minőségű véleményre.
Váratlanul ért, de titeket olvasva már megértelek benneteket is, és ezt a szegény fiút is.
Érdekes a világképetek és az erkölcsi(?) tudatotok. Ez mindenképp becsületes, hogy ennyi idősen is kiálltok a szerelem mellett, ahelyett, hogy lefeküdnétek minden jött-ment nővel.
#56, Ezzel nem értek egyet. Vagyis másképpen fogalmazok, és talán egyezik is a véleményünk, ha megérted. Szerintem a boldog házas élethez, komoly kapcsolathoz épp ezt a változatosságot kell megismerni. Igen a nők nem egy kaptafára készülnek, és én nagyon örülök annak, hogy több barátnőn keresztül személyesen tapasztaltam ezt meg. Így pontosan tisztába jöttem a saját elvárásaimmal. Pontosan tudom milyen nőt keresek, és milyenné szeretnék én válni.
Nekem több olyan ismerősöm van, akinek egy gimis szerelme van/volt. Lehet rossz példákat láttam, de igen gyakori beszélgetés az ezekkel a férfiakkal, hogy kicsit frusztrálja őket, hogy nem ismertek más nőt meg. Nem szexre gondolok főleg, hanem személyiségre és kapcsolatra.
Ebből fakadóan több "kalandozásnak" is voltam már szemtanúja, amikor is a fiatal kollegina elcsábításra került, egy 13 éves kapcsolat után.
Úgy érzem, én lenyugodtam. Pontosan tudom kit keresek, és mit várok el egy kapcsolattól. Nem fogok 40 évesen is azon rágódni, hogy milyen lehet más nőkkel kapcsolatban lenni.
Persze ez emberfüggő, de én biztosan tudom, hogy ez az amit nem lehet racionalizmus által megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!