Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak bejön, ha egy srác elméleti fizikus?
Példaként aki ismeri a Agymenőket. Leonard és Penny kapcsolata, szerintetek ilyen megeshet a valóságban is :D?
Egy lényegébe nem túl okos lány és egy egész okos fizikus együtt ?
A kérdést persze csak poén :)
1. Leonard kísérleti fizikus, Sheldon az elméleti :D
2. A valóságban a lányok az okos alatt jóképű srácot értenek hipsterszemüvegben. :D
Igaz :)
Régen néztem már, és keverem.
Bár Penny tényleg nem egy észlény de a maga módján aranyos.
- Mi a különbség az elmélet és a gyakorlat között?
- Kérdezd meg anyádat meg a nővéredet, hogy lefeküdne e valakivel, ha az felajánlana neki 1 millió forintot.
...
- Mindketten igennel válaszoltak, apa.
- Nos, akkor elméletileg van 2 millió forintunk, gyakorlatilag meg 2 qrva a házban.
Mint valaki jol leirta a lanyoknak az "okos fiu" az egy inges,szemüveges modellsrac.
Nem a köpcös/kecskeszakallas,Metallica-polos BME-s.
Nem nézem az Agymenőnekt ,szóval arról nem tudok nyilatkozni ,de ugy magára a kérdésre válaszolva , barátom is fizikával szeretne majd foglalkozni és inkább úgy mondanám ,hogy tisztelem ,meg érdekesnek találom hogy nagyon jó belőle és ennyire érdekli. Mondjuk buta nem vagyok , igaz a reál kicsit rosszabbul megy ,de humán tantárgyakból 5-ös vagyok ,kéttannyelvű gimnáziumba járok.
És egyébként nem a fent említett szveg kategória , hátközépig érő haj , magas , vékony , gitáros srác , nem bulizik/iszik/cigizik stb. , tehát büszke vagyok rá minden szempontból.
2: A valóságban a lányok az okos alatt jóképű srácot értenek hipsterszemüvegben. :D
Zseniális, az egyik legjobb mondat az FB-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!