Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác 20 éves korára nem feküdt még le senkivel az azt jelenti, hogy valami hiányzik belőle, amit miatt nem kell a lányoknak?
Lehet kizsigerelték a csajok mint engem annó...
Nekem zsinórban volt 3 pár hónapos rossz inkább rémálom kapcsolatom 18-21 éves koromig... sajnos mindig belefutottam az őrült, domináns, hiperfeminista nőszemélyekbe...
Egyikkel sem jutottam ágyig, mert szakítottunk.
Utána el is ment a kedvem az egész szartól. Egyedül sokkal jobban éreztem magamat.
Szó szerint megnyomorítottak a nők.
Kellett nem kis idő és egy pszichiáter amíg helyrejöttem... de még most is bennem van egy erős óvatosság évekkel később ezek miatt a traumák miatt.
Szóval lehet ez az oka is...
Nem mindenkinek a dugáson jár ám az agya. Vagy ha igen, nem olyan egyszerű megtalálni azt akivel tényleg intim viszonyba szeretne kerülni az ember.
Nekem is volt pár évem egyedül, amikor sokkal királyabb volt magányos farkasként nyomni. Nem függtem senkitől, oda mentem és azt csináltam amit akartam. Hiányzott a szex? Lehet.
A kapcsolat viszont egyáltalán nem.
Elfoglaltam magam munkával, egyetemmel, ném érdekelt semmi...
Nekem mindegy, nincs jogom beleszólni bárki szexuális életébe viszont én idáig biztos nem bírtam volna ki könnyen. Nem is feltétlenül az aktus része hanem, hogy valakivel összebújhassak, együtt aludhassak.
Sajnálom a srácot, azért őt is biztos kínozza a dolog még ha nem is mondja ki.
Igazából az bosszant, hogy nem repült rá a bibédre egyből ugye? :D
Ez annyira tipikus és sajnos én ki is szoktam használni. Amit nem kaphattok meg azonnal, és nem papírforma szerint viselkedik, az borzasztóan bosszant benneteket. Emiatt iszonyú vonzóvá válik és nem szabadultok tőle.
Hót szerelmes vagy a srácba, és ő meg éli a kis világát...
(Férfi társaim, ezért jó taktika a hideg távolságtartás :D nem kell mindjárt ugrani a dolgokra. Független misztikus egyéniségek legyetek... annál nincs vonzóbb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!