Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy srác 20 éves korára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác 20 éves korára nem feküdt még le senkivel az azt jelenti, hogy valami hiányzik belőle, amit miatt nem kell a lányoknak?

Figyelt kérdés
Helyes, magas, okos srác tényleg. Nem hittem el neki mikor elmondta, sajnos erre terelődött a beszélgetés témája, és nem volt menekvése. Hazudhatott volna, de inkább elmondta ezt. Nem tudom, hogy viccelt-e vagy sem, nekem elég fura. Azt tudom, hogy ő barátnőre vágyik, és nem csak úgy fűvel-fával, de akkor is. Ennyi ideig nem találta meg a szerelmet, így, hogy a lányoknak is bejön ráadásul?

2018. febr. 19. 15:40
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim válasza:
100%
Kérdező, hány éves vagy, mióta nem vagy szűz?
2018. febr. 19. 19:10
 12/58 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idosen ez normalis. Vannak keson ero sracok, meg lehet balszerencseje is. Ennyi idosen persze mar "oregnek" erzi magat az ember, de meg rohadtul nem az. Most kezd csak elni. Pusztan ez a ket adat hogy husz eves es szuz teljesen semleges, se nem hatrany se nem ereny, a valodi jellemvonasai a dontoek. Ez egy mulo allapot.
2018. febr. 19. 19:12
 13/58 anonim ***** válasza:
96%

Lehet kizsigerelték a csajok mint engem annó...

Nekem zsinórban volt 3 pár hónapos rossz inkább rémálom kapcsolatom 18-21 éves koromig... sajnos mindig belefutottam az őrült, domináns, hiperfeminista nőszemélyekbe...

Egyikkel sem jutottam ágyig, mert szakítottunk.

Utána el is ment a kedvem az egész szartól. Egyedül sokkal jobban éreztem magamat.

Szó szerint megnyomorítottak a nők.

Kellett nem kis idő és egy pszichiáter amíg helyrejöttem... de még most is bennem van egy erős óvatosság évekkel később ezek miatt a traumák miatt.

Szóval lehet ez az oka is...

2018. febr. 19. 19:54
 14/58 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sem dühös, sem sértődött csak értetlen. 17 évesen vesztettem el, és most vagyok 19. Nem tudom, lehet voltak rossz tapasztalatai neki is, erről még nem beszélt. Az viszont biztos, hogy elég félénk meg alapból csendesebb típus, de ezt én nem láttam rajta eddig.
2018. febr. 19. 20:16
 15/58 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek a dugáson jár ám az agya. Vagy ha igen, nem olyan egyszerű megtalálni azt akivel tényleg intim viszonyba szeretne kerülni az ember.

Nekem is volt pár évem egyedül, amikor sokkal királyabb volt magányos farkasként nyomni. Nem függtem senkitől, oda mentem és azt csináltam amit akartam. Hiányzott a szex? Lehet.

A kapcsolat viszont egyáltalán nem.

Elfoglaltam magam munkával, egyetemmel, ném érdekelt semmi...

2018. febr. 19. 20:22
 16/58 anonim ***** válasza:
100%
Ezert nem erted, mert meg csak 19 vagy. Nem bantas, teny. Emlekezz vissza altalanos iskola vegere, akkor is nagynak erezted mar magadat, most meg tudod, hogy rohadtul nem voltal az. Most is azt erzed, hogy ennyi idosen az ember mar "benne van a korban", "ilyenkor mar illik", "de hiszen mar felnott". Ha majd ezt a korszakodat is egy bizonyos tavolsagbol tudod nezni akkor erteni fogod, hogy ebben nincs semmi gyanus.
2018. febr. 19. 20:24
 17/58 A kérdező kommentje:

Nekem mindegy, nincs jogom beleszólni bárki szexuális életébe viszont én idáig biztos nem bírtam volna ki könnyen. Nem is feltétlenül az aktus része hanem, hogy valakivel összebújhassak, együtt aludhassak.

Sajnálom a srácot, azért őt is biztos kínozza a dolog még ha nem is mondja ki.

2018. febr. 19. 20:47
 18/58 anonim ***** válasza:
100%

Igazából az bosszant, hogy nem repült rá a bibédre egyből ugye? :D

Ez annyira tipikus és sajnos én ki is szoktam használni. Amit nem kaphattok meg azonnal, és nem papírforma szerint viselkedik, az borzasztóan bosszant benneteket. Emiatt iszonyú vonzóvá válik és nem szabadultok tőle.

Hót szerelmes vagy a srácba, és ő meg éli a kis világát...

(Férfi társaim, ezért jó taktika a hideg távolságtartás :D nem kell mindjárt ugrani a dolgokra. Független misztikus egyéniségek legyetek... annál nincs vonzóbb)

2018. febr. 19. 20:58
 19/58 anonim ***** válasza:
100%
Biztos lehetsz benne, hogy nem kínozza semmi. Sőt tök jól elvan. Nem baj, ha neked nem kell, majd talál mást, aki értékelni fogja, hogy van önuralma.
2018. febr. 19. 21:11
 20/58 anonim ***** válasza:
0%
Mutasd már meg azt a szóban forgó modell arcú srácot...
2018. febr. 19. 21:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!