Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak kell egy ilyen srác?
Attól függ. Ha te is olyan cicababára vágysz, mint a Berki macája, akkor ne is ábrándozz, oda izmok kellenek, bunkóság és sok-sok pénz.
A többi csajnak édeskevés, hogy meghallgatod, átöleted, és odabújhat. Mondhatni ha ez nincs, csajod se lesz, annyira alap dolgokat írtál. Miért gondoljátok, hogy ettől olyan baromira különlegesek és értékesek lesztek?
Ha mást nem tudsz felmutatni, akkor nem kellesz a csajoknak.
Tök egyszerű a képlet, nagyon sok rendes, helyes, okos pasi rohangál a világban, aki nem viselkedik tapló parasztként.
Én csak leírtam társkeresőn,hogy milyen vagyok és milyen lányt szeretnék,két hónap sem telt el és rám talált a számomra tökéletes nő.Nem én őrá,hanem ő rám.
Tudom,hogy oltári szerencsém volt,de mással is megtörténhet.
Különben én sem vagyok az a macsó fajta,inkább érzékeny,megbízható férfi vagyok.
Már miért ne kellene????
De már kezdenek ezek a kérdések bosszantóvá válni. Leírtok tök teljesen alap dolgokat,és 77ezer kommentet vartok,amiben mindenki az egekig magasztal benneteket.
Nőkben is megvan ez:“ Lesz párom? Törődnék vele,meghallgatnám,blabla...“
És akkor:“Jajj,vannak még ilyen nők?“ Hasonlô kommentek...
Ezek alapok,semmi extra!
Ha kellesz a nőknek,nem ezért,ha nem kellesz,szintén semmi köze ehhez.
Komolyan jobbak voltak a "ciki, hogy Tankcsapdát hallgatok?" jellegű kérdések. Igen, te is tudod, hogy pozitív tulajdonságokat soroltál, de 3 azaz 3 tulajdonságot mondtál. Nem tudtuk meg, hogy minden randiról elkésel-e, hogy dohányzol-e (élmény hozzábújni egy dohányzópasihoz...), hogy egy palacsintát se tudsz megfőzni, hogy kövér vagy, hogy a lábkörmödet a szőnyegre vágod... Fiktív példák, de érted ugye, mit akarok mondani?
Én ismerek olyan fiút, aki nagyon jó megjelenésű, belső tulajdonságait tekintve is, de egyszerűen csak 1-2 témáról tud beszélni, mint aki álomvilágban él, mindenhonnan késik, azt se tudja hol van. Számtalan tulajdonság van a világon, te pedig kiírtad azt a 3-at, amire várod a válaszokat. A következő kérdésed az lesz, hogy a nők miért nem jönnek össze veled, mikor te ilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!