Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Közvéleménykutatás lányoknak:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közvéleménykutatás lányoknak: gáznak tartjátok, ha egy srác odamegy hozzátok pl. utcán, és beszélgetést kezdeményez?

Figyelt kérdés

2016. márc. 13. 00:02
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:

FYI, csak a cselekedetről alkotott véleményetek érdekel, nem az, amit utána mondanak. :)

20/F

2016. márc. 13. 00:03
 2/36 VirágésBence ***** válasza:
32%
Dehogy gáz, sőt. Barátom van, de mindig feldobja a napom ha odajön egy srác, persze mindig igyekszem kedvesen elutasítani és általában nem látom a srácokon, hogy vérigsértve, megsebezve távoznának, sőt, volt már olyan is, hogy öleléssel váltunk el, nekem szimpatikus, ha egy srác mer kezdeményezni és ha nem lennék kapcsolatban eleve plusz ponttal indítana, ráadásul hízelgő is.
2016. márc. 13. 00:07
 3/36 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Szerintem nem ismerkedésre való hely, de lehet valakinek imponál.
2016. márc. 13. 00:08
 4/36 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2016. márc. 13. 00:15
 5/36 anonim ***** válasza:
42%
Ha normális stílusban kezdeményezi azt a beszélgetést, akkor még örülök is neki. :D
2016. márc. 13. 00:16
 6/36 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2016. márc. 13. 00:35
 7/36 anonim ***** válasza:
36%
Nem kissé nézném hü.lyének, és valószínű tudomást sem vennék arról, hogy leszólított. Ha utcán vagyok akkor megyek valahova, nem csak bolyongok...
2016. márc. 13. 00:47
 8/36 anonim ***** válasza:

Ha a csajnak bejön a srác, akkor örül. Ha nem jön be, akkor nem.

Ha Beckham szólítja le őket, örülnek. Ha egy zavarban lévő, nyeszlett és pattanásos srác, annak nem.

De ez a srácoknál is ugyanígy van.

2016. márc. 13. 01:23
 9/36 anonim ***** válasza:
78%
Utcán nem ismerkedem,amúgy is azt hinném hogy el akar adni valamit :D Mondjuk ha beülök valahova, egy kv-ra vagy büfébe az már ideálisabb hely lenne ismerkedésre.Nem beszélve arról,hogy nekem is lenne időm kicsit méregetni és neki is :P
2016. márc. 13. 01:30
 10/36 anonim ***** válasza:
78%
Nem gáz csak kellemetlen, mert nem igazán akarok idegenekkel ismerkedni ilyen célból az utcán (gondolom nem azért megy oda mert legjobb barátot keres...), máson jár az eszem vagy sietek.
2016. márc. 13. 02:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!