Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek után mit gondolhat rólam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után mit gondolhat rólam a srác?

Figyelt kérdés

Tervbe volt a találkozó, de nem randi, csak haverfelek vagyunk igazából, aztán ő sem nagyon erőltette az időpont keresést, én meg azt mondtam neki, hogy inkább hagyjuk, mert sok gondom van mostanában, és még egy családi probléma is közbejött. Ez egyébként igaz, elég depis vagyok az utóbbi napokban.

Szerintetek rosszul eshetett neki? Mert azóta nem válaszol... Pedig nincs köztünk semmi, nem olyan, mintha lemondanek egy randit.

2016. márc. 3. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmi extrát.
2016. márc. 3. 21:47
 2/6 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem válaszol? Van valami baja.
2016. márc. 3. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Talán csa elfoglalt.
2016. márc. 3. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
Azt hogy egy megbízhatatlan p.csa vagy, akit le kell sz.rni.
2016. márc. 3. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
nem kell kattogni rajta hogy miért nem válaszol. Nem válaszol ennyi, fogadd el :D
2016. márc. 4. 00:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Sok a gondod mostanában, családi probléma ...

Az is lehet, hogy félreértett.

Azt hiszi le akartad léptetni.

Ez mellett neki is összefuthatnak a dolgai.

Szerintem.

Irj neki egy tisztázo levelet.

És várj türelemmel! Hidd el sokkal többet nem tudsz tenni.

2016. márc. 4. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!