Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat egy olyan srác, aki majdnem egy hónap múlva válaszol egy üzenetre?
1: már nem akar szingli lenni
2. csak udvariasságból válaszolt
3. csak barátkozni akar
De szerintem is bunkóság csak úgy otthagyni egy beszélgetést szó nélkül.
1 Vizsgaidőszak volt.
2 Nem a Facebookon lóg állandóan.
3 Örülj neki, hogy legalább válaszolt.
Nem feltétlenül bunkóság. Lehet, a vizsgáira koncentrált. Mely esetben hiába érzed sértve magad - nézd a jó oldalát, következetes. Az ilyen emberre lehet építeni.
Lehet valóban egyedüllétre volt szüksége, mostanra feldolgozta és kész nyitni feléd. Mely esetben hálás is kellene neki legyél, hogy nem téged traktál a bajaival, hanem készen veti magát bele egy új kapcsolatba.
Minden nézőpont kérdése. :-)
Nézőpont kérdése lehet igen, de a vizsgaidőszak sokat nyom a latban, pláne ha első éves (én most tapasztaltam)
Van akinek, csak akkor megy a felkészülés, ha ki tud zárni mindent, lehet vele is csak ez történt.
Bár mondjuk annyit írhatott volna, hogy most nem jó egy darabig, majd írok később ha nem gond, de na...
Valszeg csak megfeledkezett róla
Azóta nem jött egy jobb, vagy senki se. És ha ló nincs...
Biztos elküldtem volna a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!