Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti mit tennétek, ha összejönnétek egy sráccal, majd 6 hónap után a srác azt mondaná, hogy "hát akkor ennyi volt", majd másnap hogy "inkább folytassuk"? Mind a két fél eléggé szerelmes.
Figyelt kérdés
2015. dec. 7. 01:41
1/7 anonim válasza:
Azt,hogy ha azt mondta enmyi volt nyugodtan békén hagyhat. Ha utánna visszajönne, hogy na jó mégis folytassuk az úgy jönne Le nekem, hogy megelégszik velem. Ez megalázó, meg sértõ, soha nem voltam senki tartalék csaja nem is leszek.
3/7 anonim válasza:
Nem tudja mit akar. Vagy nem jött neki össze a kiszemet a másik meg még mindíg jobb mint egyedül. Nemet mondanék.
4/7 anonim válasza:
Mit tennék? Elég felnőtt vagyok már ahhoz, hogy kérdezés nélkül is meg tudjam mutatni az ajtót.
5/7 anonim válasza:
Maradhatsz vele ha akarsz, de készülj fel rá, hogy egyre több és egyre súlyosabb megingása lesz.Két eset lehetséges. Az egyik, hogy itt csak az egyik fél "eléggé szerelmes". Találd ki, melyik. A másik, hogy a srác egy féltékenykedő hisztis kölyök, gondold át, hogy van-e ilyenre szükséged.
6/7 A kérdező kommentje:
fuhh köszi! eléggé különböző válaszok, de mindet nagyon köszönöm!
2015. dec. 8. 02:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!