Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy durva beszélgetés után egy pasival, másnap az ember lánya délutánig kegyetlenül rosszul van, az azt jelenti szerelmes belé?
Hát egy durva beszélgetés felzaklat mindenkit, bármiről is van szó. Ha jól értem a jóember eléggé céltudatosan a szüzességedre hajt, és most így.
Hát nem tudom...
Amit a kommentjeidben hozzáfűztél, az alapján azt mondanám, ez nem szerelem, max ragaszkodás.
Hogy balhé után rosszul vagy, ez normális is lehet, érzékenyebb embereknél előfordul. Én stresszhelyzetben, nagyobb veszekedés vagy hasonló után mindig borzasztóan kész vagyok. Ennek viszont a szerelemhez nincs köze.
Stresszelsz -> felidézed a balhét -> egyre többet gondolsz rá -> eljön minden, ami közös -> ábrándozás...
Régebben én is voltam így, teljesen bebeszéltem magamnak, hogyha nem így lenne, hanem úgy, akkor milyen jó lenne együtt, és jé annyira nem is bonyolult lenne így csinálnunk, és mivel én nagyon szeretem, működhet...
Nem mondom, hogy pont ugyanez van nálad, de a leírtakból ez jön le. És ez bizony nem szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!