Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Közvéleménykutatás lányoknak:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közvéleménykutatás lányoknak: gáznak tartjátok, ha egy srác odamegy hozzátok pl. utcán, és beszélgetést kezdeményez?

Figyelt kérdés

2016. márc. 13. 00:02
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Ha érdeklem jöjjön oda én nem biztos hogy érteném abból ha nézne hogy tetszek neki.
2016. márc. 13. 02:37
 12/36 anonim ***** válasza:

Nem gaz! Nagyon jo, h kezdemenyezel az utcan is!

N

2016. márc. 13. 05:58
 13/36 anonim ***** válasza:
41%
8-as mondta meg a tutit! Ha szimpatikus a srác, meg még jól is néz ki, akkor persze nem ciki, örül is neki. De ha nem jön be neki (pl csúnya, alacsony), akkor fuu de gáz, pff mit képzel...
2016. márc. 13. 08:01
 14/36 anonim ***** válasza:
Amíg az alap udvariasság nem megoldhatatlan probléma neki és épp nem sietek sehova, nem gáz. Ha sietek sem, csak akkor hamar lerázom.
2016. márc. 13. 08:11
 15/36 anonim ***** válasza:
27%

Ha jóképű és érzem, h csak miattam jött oda, mert én tetszettem meg neki, akkor örülök neki, feldobja a napom.

Ha valami béna pasi jön oda, akin azt érzem, h kb. mindenkihez odamegy, aki él és mozog minden mindegy alapon, akkor idegesít és lerázom gyorsan.

Amúgy egyik sem számít igazán, mert férjnél vagyok.

2016. márc. 13. 09:21
 16/36 anonim ***** válasza:
46%
Ha valami jóképű megy oda, az tetszik nekik, olyankor az se baj,ha épen sietnek valahova, fognak szakítani rá pár percet vagy többet, ha valami átlagos, vagy ronda férfi megy oda hozzájuk, az nem imponál nekik, na ilyenkor van az,hogy sietnek. Semmi bonyolult nincs egyébként a női lélekben,gondolkodásban, egyszerűek, mint a faék: Ha jóképű valaki,akkor bármikor leszólíthatja őket, bármit tehet elnézik neki, ha nem jóképű, akkor jaj, meg ne merje őket közelíteni. Személyiség egyáltalán nem érdekli a nőket, hiába írják itt sokan,hogy nekik fontos a belső, ezt majd akkor hiszem el,ha ezt látom,tapasztalom, de erre még nem volt példa, a másik verzióra pedig már volt, nem is egyszer. Ez a mellébeszélés sem elfogadható, hogy rossz környezetben, rossz nőkkel ismerkedek, mert bármelyik haveri körömben, ahol nők is voltak, vagy bárhol,ahol eddig megfordultam ez a "jó pasiktól olvadunk, nekik mindent, tőlük mindent" jelenség volt tapasztalható.
2016. márc. 13. 09:31
 17/36 anonim ***** válasza:
Gáznak nem tartom, feleslegesnek igen.
2016. márc. 13. 10:19
 18/36 anonim ***** válasza:
56%

Jaj, utolsó, ti nem ugyanilyenek vagytok? Jó csaj bármikor feltarthat, bármivel zaklathat, kérhet óriási szívességeket, nem gond. Sőt kérni se kell, ugrotok. De a kicsit túlsúlyos, nem csodaszép arcú csajnak nem ugranál, h segíts cipekedni meg a babakocsival a buszon, stb.

Ez van, ilyenek vagytok, ilyenek vagyunk. A szerencse az, h mindenkinek más a vonzó.

2016. márc. 13. 10:20
 19/36 anonim ***** válasza:
39%
Ha hozzám odajön egy duci lány azzal is elbeszélgetek, sőt elbeszélgetek bárkivel, kapcsolat nem lesz, bár ki tudja, de nem rázok le senkit azzal,hogy sietek. Ja, babakocsit is segítek feladni bármilyen külsővel rendelkező anyukának. Erre varrjál gombot húgi! :)
2016. márc. 13. 10:30
 20/36 anonim ***** válasza:
ja, még annyit,hogy valahogy most két nem csodaszép arcú csaj tetszik, illetve eltudnék velük képzelni egy kapcsolatot az egyik még egy picit duci is legalábbis a combja elég husikásnak néz ki. Na készíted már a tűt meg a cérnát húgocskám?:)
2016. márc. 13. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!