Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közvéleménykutatás lányoknak: gáznak tartjátok, ha egy srác odamegy hozzátok pl. utcán, és beszélgetést kezdeményez?
Gáznak egyáltalán nem gáz, sok sikert kívánnék neki, de nálam esélytelen, mindig késésben vagyok és rohanok, és/vagy fülhallgatóval + könyvvel a kezemben járok-kelek, lehet, hogy észre se veszem ha szól hozzám :/
Viszont mindenképp örülnék, hogy van még aki nem a neten akar ismerkedni, hanem a valóságban :D
21L
alapvetően egyáltalán nem tartom gáznak és igaz, hogy valószínűleg éppen sietek valahova, de azért 1-2 percem van (hacsak nem vagyok késésben, de ez nagyon ritka)
és még soha nem voltam bunkó ilyenkor, még akkor sem, mikor az illető megérdemelte volna
én örülnék, tök jól esik ha valaki veszi a bátorságot erre :D
22L
18. "Jaj, utolsó, ti nem ugyanilyenek vagytok?"
De mi nem álszenteskedünk, és nem állítjuk az ellenkezőjét! Ha leszólít egy jó csaj, persze hogy szóba állok vele, még meg is dugom, ha akarja! De amit ti (nők) műveltek hazudozás meg megjátszás terén, az nevetséges! Vállaljátok fel ti is akkor!
28-as okoska tessék (hosszú ú-val):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!