Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Közvéleménykutatás lányoknak:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közvéleménykutatás lányoknak: gáznak tartjátok, ha egy srác odamegy hozzátok pl. utcán, és beszélgetést kezdeményez?

Figyelt kérdés

2016. márc. 13. 00:02
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Gáznak egyáltalán nem gáz, sok sikert kívánnék neki, de nálam esélytelen, mindig késésben vagyok és rohanok, és/vagy fülhallgatóval + könyvvel a kezemben járok-kelek, lehet, hogy észre se veszem ha szól hozzám :/

Viszont mindenképp örülnék, hogy van még aki nem a neten akar ismerkedni, hanem a valóságban :D

21L

2016. márc. 13. 10:52
 22/36 anonim ***** válasza:

alapvetően egyáltalán nem tartom gáznak és igaz, hogy valószínűleg éppen sietek valahova, de azért 1-2 percem van (hacsak nem vagyok késésben, de ez nagyon ritka)

és még soha nem voltam bunkó ilyenkor, még akkor sem, mikor az illető megérdemelte volna

2016. márc. 13. 11:00
 23/36 anonim ***** válasza:

én örülnék, tök jól esik ha valaki veszi a bátorságot erre :D

22L

2016. márc. 13. 11:49
 24/36 anonim ***** válasza:
40%
Persze csak akkor örülnél,ha egy helyes férfi megy oda hozzád, más esetben nem. Igaz-e 23-as? :) Bár ez nem is kérdés, hogyne lenne igaz, a nők csak a külsőt nézik.
2016. márc. 13. 12:37
 25/36 anonim ***** válasza:
36%
nem, eddig az az egy pasi aki leszólított nem tetszett, de mondtam neki hogy tök jó hogy meg merte kérdezni, csak nekem barátom van (tényleg volt, mielőtt jön a fröcsögés :D). én örültem neki, feldobta a napom.
2016. márc. 13. 12:40
 26/36 anonim ***** válasza:
8%

18. "Jaj, utolsó, ti nem ugyanilyenek vagytok?"

De mi nem álszenteskedünk, és nem állítjuk az ellenkezőjét! Ha leszólít egy jó csaj, persze hogy szóba állok vele, még meg is dugom, ha akarja! De amit ti (nők) műveltek hazudozás meg megjátszás terén, az nevetséges! Vállaljátok fel ti is akkor!

2016. márc. 13. 13:03
 27/36 Sunshinedoll ***** válasza:
Gáznak nem tartom, csak nem szeretem.
2016. márc. 13. 13:06
 28/36 anonim ***** válasza:
44%
Fú, na az olyan pasit biztos elküldeném lendületből a pi.csába, mint ez a húgikázós (hosszú ú-val, naná). Azt se tudja, hány éves vagyok, lehet 15 évvel is idősebb vagyok mint ő. Nagyon gáz ez a stílus, nem is csoda, ha csak képzeleg arról a kapcsolatról :D
2016. márc. 13. 13:52
 29/36 anonim ***** válasza:

28-as okoska tessék (hosszú ú-val):

[link]

2016. márc. 13. 15:50
 30/36 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy 15 évvel idősebb vagy, meg kb ennyivel idiótább is. :)
2016. márc. 13. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!