Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Közvéleménykutatás lányoknak:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közvéleménykutatás lányoknak: gáznak tartjátok, ha egy srác odamegy hozzátok pl. utcán, és beszélgetést kezdeményez?

Figyelt kérdés

2016. márc. 13. 00:02
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Na most akkor összevesztek hogy bunkók a lányok? :D Mé' nem lehet szeretni egymást. Én nem vagyok baromi jóképű szerintem, magas sem (178cm) mégis voltak már sikereim szép lányoknál. Akkor hogy is van ez? Azt meg szerintem félre kell tenni, hogy kis százalékuk valóban tapló, de srácoknál is ugyan így van ez. Vagy én élek álomvilágban?!
2016. márc. 13. 20:45
 32/36 anonim ***** válasza:

ennyi választ nincs kedvem elolvasni... a kérdésedre válaszolva pedig: egyáltalán nem gáz, ha valami kreatív, egyedi szöveggel szólítod le. de nagyon gáz, meg unalmas egy "szia, hogy vagy?" azzal utcán esélytelen bármit is kezdeni, mert mindenki unja..

19/L

2016. márc. 13. 23:56
 33/36 A kérdező kommentje:

#32.

Hát, pl. arra gondoltam, hogy kb. 5-10 méterről integetek és mosolygok egyet, majd megjegyzem hogy egyedi stílusa van, és megkérdezem hogy Budapesten lakik-e. De ötleteket és tanácsokat elfogadok! :D

2016. márc. 14. 00:03
 34/36 anonim ***** válasza:

29-esnek

[link]

Hoppá.

2016. márc. 14. 09:16
 35/36 anonim ***** válasza:
Csodás, akkor most melyik alak a helyes? Azért kérdem, mert rövid u-val aláhúzza pirossal, hosszúval pedig engedi. Szívem szerint röviddel írtam volna én is, de ugye azt aláhúzta.
2016. márc. 14. 10:07
 36/36 anonim ***** válasza:

na ez két helyen bukik el kérdező:

1. integetsz egy idegennek? én azt hinném másnak integetsz és gyorsan arrébb állnék

2. 'egyedi stílus' és ez szerinted minden egyes nőre illik? :D mert ha ez ilyen alap betanult szöveg akkor elég feltűnő lesz annak aki tudja magáról hogy nem az.

ja bocsi, 3. budapesten lakom. és innen hogyan tovább?

NEM OLYAN KÉRDÉSEKKEL kell beszélgetést kezdeményezni amikre igen/nem választ lehet adni, mert aki nem elég nyitott az válaszol és ott hagy. az jó, ha megdicséred, de az se ilyen előre eltervezett dolog legyen.

viszont pont ezért nem tudok példákat mondani, mert minden eset más és más.

2016. márc. 14. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!