Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy srác 20 éves korára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác 20 éves korára nem feküdt még le senkivel az azt jelenti, hogy valami hiányzik belőle, amit miatt nem kell a lányoknak?

Figyelt kérdés
Helyes, magas, okos srác tényleg. Nem hittem el neki mikor elmondta, sajnos erre terelődött a beszélgetés témája, és nem volt menekvése. Hazudhatott volna, de inkább elmondta ezt. Nem tudom, hogy viccelt-e vagy sem, nekem elég fura. Azt tudom, hogy ő barátnőre vágyik, és nem csak úgy fűvel-fával, de akkor is. Ennyi ideig nem találta meg a szerelmet, így, hogy a lányoknak is bejön ráadásul?

2018. febr. 19. 15:40
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
15%
Ezért utálom a női nemet mert mesterséges törvényeket hoznak létre a társadalomra, amelyek csak hátráltatják a világ menetét. Még jó hogy mi ésszel téli férfiak vezetjük a világot, mert így van esély a jobb jövő felé.
2018. febr. 20. 22:43
 32/58 anonim ***** válasza:
70%
Öreg, már átvették az uralmat, nem vetted észre? :D
2018. febr. 20. 23:27
 33/58 A kérdező kommentje:
Nem is az, hogy kell ilyesmiről, véletlenül feljött a téma, nem szánt szándékkal, és nem is akarok az ágyba ugrani máris. Nem is akartam kiszedni belőle mert ezt nem gondoltam volna, sőt, arra számítottam, hogy jó sok csajjal volt már előttem, és nem nagy ügy valami poénosat kitalálni, ehelyett ez fogadott.
2018. febr. 22. 19:36
 34/58 anonim ***** válasza:
53%

Na most mi lesz? O.o

Dugd meg.

2018. febr. 22. 21:29
 35/58 A kérdező kommentje:

De, hogy még csak egy csók sem legyen senkivel...

Több mint érdekes.

2018. febr. 23. 11:45
 36/58 anonim ***** válasza:

Miért nem mászol rá olyan riherongy módon?

Amúgy én azokkal a 'basic' csajokkal viselkedtem 18 év körül, akiket nem akartam megbántani, inkább kamuztam vmi szar dumát a "várom az igazit és addig nem akarok lefeküdni senkivel"...

Csak sajnos ezzel nem hogy lekoptak volna, hanem pont így elkezdtek agyalni, hogy mi lehet velem...és még jobban elvesztették a fejüket :Dd

Akkor egy gyáva szar voltam. Most már simán megmondom, ha valaki nem jön be.

2018. febr. 23. 12:58
 37/58 anonim ***** válasza:

Elso leheteseg streber volt , nem tudott a lanyok fele nyitni elvartak tole hogy tanuljon .

Ketto tizen eveskent meg nem is volt olyan jo kepu , jo alkatu fiu ezert nem vagytak ra a nok es o maga is vissza huzzodomvolt .

Harom valtoztatatotnmagan ,plusz az evek ferfiasabba tettek , de az onbizalom hianya megmaradt azt varta hogy nala kezdemenyezzenek . Negyedik kicsi a farka vagy atlagos es attol fel kinevetik a nok vagy nem tud megfelelni szamukra .. tehat millio oka lehet . Ami biztos hogy nem hiszem ez egeszseges egy olyan ferfi szamara aki vonzodik a nokhoz de nem tette meg meg azt amit meg kell tenni . A sex az feszultseg levezetes is es ez jo hatassal van a testre es a lelekre is .

2018. márc. 1. 14:09
 38/58 A kérdező kommentje:

Ezekben van ráció amiket felsoroltál, sőt. Valószínű, hogy valamelyik épp rá igaz.

Két-három év alatt tud annyit változni egy fiú, hogy mondjuk 17 évesen még nem volt olyan jóképű, 20 éves korára pedig már sokkalta jobb, és jobban be is jön a lányoknak?

Testre most sem olyan hú de férfias mint egy úszó például, mert vékony, de egész csinos alakja van így is.

A pénisz méretét is elképzelhetőnek tartom, hogy feszélyezi, noha arról tényleg nem beszéltünk, az már nekem is sok. Igaz, szerintem nem olyan vészes még ha annak is gondolja, de hát ezt a pasiknak nehéz bemagyarázni...

2018. márc. 4. 12:14
 39/58 anonim ***** válasza:
Na elvetted már a szüzességét?
2018. márc. 4. 12:17
 40/58 anonim ***** válasza:

Én is 20,5 èvesen vesztettem el. Na és??

Unokaöcsém és a baráti köre amilyen kis sutyók voltak nem hiszem,hogy 22 éves korik előtt . ..minden érdekelte őket csak a p.na nem.

2018. márc. 11. 10:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!