Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác 20 éves korára nem feküdt még le senkivel az azt jelenti, hogy valami hiányzik belőle, amit miatt nem kell a lányoknak?
Na most mi lesz? O.o
Dugd meg.
De, hogy még csak egy csók sem legyen senkivel...
Több mint érdekes.
Miért nem mászol rá olyan riherongy módon?
Amúgy én azokkal a 'basic' csajokkal viselkedtem 18 év körül, akiket nem akartam megbántani, inkább kamuztam vmi szar dumát a "várom az igazit és addig nem akarok lefeküdni senkivel"...
Csak sajnos ezzel nem hogy lekoptak volna, hanem pont így elkezdtek agyalni, hogy mi lehet velem...és még jobban elvesztették a fejüket :Dd
Akkor egy gyáva szar voltam. Most már simán megmondom, ha valaki nem jön be.
Elso leheteseg streber volt , nem tudott a lanyok fele nyitni elvartak tole hogy tanuljon .
Ketto tizen eveskent meg nem is volt olyan jo kepu , jo alkatu fiu ezert nem vagytak ra a nok es o maga is vissza huzzodomvolt .
Harom valtoztatatotnmagan ,plusz az evek ferfiasabba tettek , de az onbizalom hianya megmaradt azt varta hogy nala kezdemenyezzenek . Negyedik kicsi a farka vagy atlagos es attol fel kinevetik a nok vagy nem tud megfelelni szamukra .. tehat millio oka lehet . Ami biztos hogy nem hiszem ez egeszseges egy olyan ferfi szamara aki vonzodik a nokhoz de nem tette meg meg azt amit meg kell tenni . A sex az feszultseg levezetes is es ez jo hatassal van a testre es a lelekre is .
Ezekben van ráció amiket felsoroltál, sőt. Valószínű, hogy valamelyik épp rá igaz.
Két-három év alatt tud annyit változni egy fiú, hogy mondjuk 17 évesen még nem volt olyan jóképű, 20 éves korára pedig már sokkalta jobb, és jobban be is jön a lányoknak?
Testre most sem olyan hú de férfias mint egy úszó például, mert vékony, de egész csinos alakja van így is.
A pénisz méretét is elképzelhetőnek tartom, hogy feszélyezi, noha arról tényleg nem beszéltünk, az már nekem is sok. Igaz, szerintem nem olyan vészes még ha annak is gondolja, de hát ezt a pasiknak nehéz bemagyarázni...
Én is 20,5 èvesen vesztettem el. Na és??
Unokaöcsém és a baráti köre amilyen kis sutyók voltak nem hiszem,hogy 22 éves korik előtt . ..minden érdekelte őket csak a p.na nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!