Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas férfiak válaszát várom! Titeket mi akadályoz a párkeresésben? Egyáltalán vágytok párra, családra?
A párkeresésben szerintem semmi, max a lustaság.
Bár engem konkrétan nem érint, én már a második asszonyt fogyasztom...
A lényeg, h a mai lányok/nők rendkívül anyagiasak, bulizósok, és nem akarják vállalni a női szerepköröket. A férfira hárítva viszont a férfi már nem lesz az az igazi férfi, ezáltal a nőnek már nem lesz jó. Egy idő után a férfi berág és visszaáll normál állásba. Szal ördögi kör.
szia 31/31
minden általánositás sántit,ahogy a tied is nyilván olyan körben mozogsz,ahol ilyen tapasztalataid lettek
én például nem járok bulikba,utálom a hangos-tömeges helyeket,nem szeretk a divatrol beszélni,van véleményem a filmekröl náhány könyvröl,rendes környezetben élek,nincs rumli a lakásban...igy lettem nevelve és nem is teher számomra, de sajna nem tudom milyen modon találjak rendes pasira
van ötleted ?
Egyedül álló férfiként is 32-vel értek egyet.
Én is látom, hogy létező réteg a kizárólag bulizásnak élő, anyagias, felszínes nők csoportja, de azért messze nem jelenteném ki, hogy ők alkotják a "harmincas nőket", sőt!
Attól, hogy ez egy feltűnő, és hangos tömeg, még bőven lehet mellettük találni intelligens, széles látókörű, érdekes nőket, csak keresni kell, és nem a klasszikus bulikirálynő vonalon kell ezt tenni.
Magyarán a 32-es és 33-as válasszal visszajutottunk a történet elejére: keresni kell a normális férfiakat és nőket, mert nyilvánvalóan vannak, de akkor HOL? Itt? A boltban? A könyvtárban? Facebook-csoportban? A folyóparton? A plázában?
Avagy hogy találja meg egymást két, a 32-es válaszoló által leírt ember?
Nyilván ha tudnám, hogy hol találok egy nyitott, intelligens, széles látókörrel rendelkező, sportos, kedves, csinos nőt, akkor már ott lennék, és a párom lenne.
Ezzel együtt azt kell mondanom, hogy rengeteg ilyen férfit ismerek férfiként, és 1-2 nő barátom megesküszik, hogy a baráti társasága tele van ilyen nőkkel.
A gond inkább az, hogy így a harmincas évek közepére mindenki tele van prekoncepciókkal, félelmekkel, sérülésekkel, és nem is annyira az normális férfiak és nők hiányoznak, mint a bizalom, a bátorság, és a nyitottság, hogy belevágjon az ember még egyszer, mert most nem lesz csalódás, mert ez alkalommal nem vernek át, mert ez alkalommal nem fog fájni, mint a legutóbb, meg előtte ki tudja hányszor.
ui: még annyit tennék hozzá, hogy a másik nem szapulása nem segít a problémán.
Millió olyan esetet tudok mondani, ahol egy nő látványosan marhaságot követett el a környezetemben, olyan férfit választott, akiről már az első pillanatban látszott, hogy sírás lesz a vége, elutasított valami hülyeség miatt egy normális embert, stb.
Ettől függetlenül nem vonom le a következtetést, hogy a nők csoportosan pénzéhes, felszínes, hülyék.
És egy nő bizonyára millió esetet tud mondani, amikor egy férfi csak a szexre megy, átveri, vagy választ valami üres fejű plázacicát, aki már az esküvője másnapján csalja... Ilyenkor örülnék, ha a nők sem általánosítanának, hogy sehol egy rendes férfi (bár ezt azért elég sokszor hallom tőlük :))
jaj-jaj akkor most senki nem mondja meg a tutit ?
miért ferdült el annyira a térskeresö oldalak renoméja ?
miért nem jön össze a rendes fiu- rendes lány kapcsolat ?
3 olyan pért is ismerek,ahol a pasi a rendesebb a háztartásban is,gyerekekkel is !
megfordult a világ ? a nöies férfiak jönnek divatba ?
rendes fiuk ne hagyjátok el most ezt a topikot !! ugy látom ide is föleg férfiak irtak !
ismerek 2 fiut,akik kihordattak maguknak egy gyereket béranyával..jo pénzért..na nem Mo-n
lesz egy bank..aztän majd onnan lehet petét-spermät kivenni? kinek mi kell ??
na tényleg ?
"miért ferdült el annyira a térskeresö oldalak renoméja ? "
Soha nem volt túl jó a renoméjuk, mára viszont nagyon sok mindenre használhatók az eredeti funkciójukat leszámítva. Ezért a komoly kapcsolatot remélők közül legtöbben már mellőzik.
"miért nem jön össze a rendes fiu- rendes lány kapcsolat ? "
Mert nincs egy olyan platform, ahol ismerkedhetnének. A "rendes fiúknak és lányoknak" ugyanis elegük van abból, ami ma társkeresés címszó alatt folyik.
"miért nem jön össze a rendes fiu- rendes lány kapcsolat ? "
mert a lányok nem a rendest keresik. tipikus duma: "szerencsés lesz az a lány, aki a feleséged lesz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!