Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne az ellen tenni, hogy a nöknek ne legyen ekkora elönyük a párkeresésben?
valószínűleg azért mert az a típus vagy aki piedesztálra állítja a pi-nákat.
ahelyett,hogy laza lennél,soha nem sértődnél meg,soha nem vennéd komolyan egy szavukat sem és megdugnád őket a helyett,hogy lelki társas baromkodásról álmodozol.
Éjszakai rinyagép.
A 20.század közepéig mindig férfiuralom volt.
Most hogy a nők is már jogot kaptak, mwris jönnek a selejtes pasik rinyálásai.
Veled van egyedül itt a baj!
"Miért van, hogy egy lány annyi partnert szerez, ahányat akar? "
Te drága, nem jut mindnekinek átlasgfeletti pasi, és a többség átlagos pasikkal van. Akkor is, ha ezt nem vagy hajlandó elfogadni.
Régen is megvolt azért a nőknek a választási lehetőség. A végső szó az övég volt akkor is.
Kompenzálni lehet valamilyen szinten, hogy gátlástalanul kell nyomulni, magasról tenni az elutasításokra és nagyon lazán venni a dolgot.
Mert nincs önbizalmad és az adja a fő vonzerőt egy férfinek, de egy nőnek is. Negatívan látod az egészet és hitrendszereket gyártasz magadnak..utazz el, válts valamit az életedben, ismerj meg uj embereket..
Egyébként magamnak is adhatnám ezt a tanácsot, mert én meg nőként ugyanezt csináltam sokáig meg még csinálom, de tudom, hogy ezért nem kellek a pasiknak, mert amugy a külsőmmel nincs baj. 32 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!