Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne az ellen tenni, hogy a nöknek ne legyen ekkora elönyük a párkeresésben?
A férfiaknak sokkal fontosabb a szex. A nők kb leszarják ha van van ,ha nincs ,az se baj .Évekig vígan elvannak nélküle.Itt a nagy előny. Te is állj így hozzá, és nézz végleg keresztül rajtuk, vagy menj el qrvázni és kész .Fizetsz -kielégülsz aztán egy hét múlva más-más csajjal ugyanez.
Nem érdemes vergődni ,szétgyúrni magad ,praktikákat kitanulni ,értéktárgyakkal villantani ,és játszani a magabiztos sziklát ,egy pillanatra sem meginogva ,hogy kínkeservesen magadat megerőszakolva összelapátolj valami harmadrendű tucat alatti nőt aki kegyesen szóba áll veled .És azt töcskölni unalomig évekig ,mikor már a hátad közepére se kívánod .Hidd el nem éri meg ,mégis a férfitársaid 80 %-a így jár.
Válaszolok sorban:
#1: Ebben igazad van, erre a fajta flegmaságra soha nem voltam képes. Mondjuk a "kavarás" se az én müfajom, nem erre vágyom.
"A 20.század közepéig mindig férfiuralom volt.
Most hogy a nők is már jogot kaptak, mwris jönnek a selejtes pasik rinyálásai. "
1. Egyrészt baromság, mert attól, hogy az országokat régen is férfiak irányították, az élet bizonyos szegmensei mindig is nöi irányítás alatt voltak. Ez egy buta, leegyszerüsítö látásmód; ennyi ésszel elemehtnél feministának.
2. Anyád a selejtes. Próbálnál meg egyszer hímnemüként élni, és felemelni a kis fenekedet, hogy odamenj az ellenkezö nemhez, mindjárt nem lenne ekkora a szád. Fingod nincs arról, amiröl itt beszélünk. Hány férfit kellett leszólítanod életedben? Csak úgy odajöttek maguktól? De azért a vélmeényed nagyon határozott. Szerintem meg ne rinyálj annyit, amikor menstruálsz, biztos nem fáj az annyira, csak túljátsszátok. Meg a szülést is. Nem éreztem még ugyan, de olvastam már róla, hogy fáj, szóval nyilván legalább annyira jól tudom, mint te. Vagy nem?
"Veled van egyedül itt a baj!"
Nem csak velem, nézz körül akár itt, akár egy BME-s koliban. De miért ne hinnék neked, biztos évtizedes tapasztalataid vannak az Y-generációs fiúk párkeresési nehézségeiröl.
"Nem csodálom, hogy nehéz számodra párt találni. Először leminősíted a nőket azzal, hogy őket csak a magas pozíció és a külső érdekli,"
Nem ezt írtam, hanem azt, hogy rohadtul válogatósak. Egy adott kategóriából - legyen az testmagasság, izmosság, sármosság, pénzkereset - mindig a legjobb kell nekik.
"aztán abból indulsz ki, hogy minden férfi agya csak a szexen jár, mert nem tudod elképzelni, hogy más férfiak máshogy működnének. "
Figyelj, nem tudom, mi célból írsz, de az álszenteskedö, képmutató dumádra bem vagyok kíváncsi. A férfi agya, föleg a fiatal férfi agya, nagyrészt a szexen jár. Nem kell egymást hülyének néznünk, és nem is kell senkit lenyügöznöd itt azzal, hogy te nem olyan vagy, mint a többi, nem csajozni akarunk itt. Azt javaslom, tesó, hogy beszéljünk nyíltan, ha már egy elvileg anonim fórumon vagyunk: hányszor szexelsz/maszturbálsz egy héten? Elöbb erre válaszolj, azután menjünk arról, mennyi kell a szexböl. Nem kell nyárspolgárt játszani, a férfiak élete ilyen és kész. Ettöl nem vagyunk állatok. Ettöl még én is vágyom az intimitásra és a romantikára, egy kapcsolathoz mind a három kell. Amit írok azt az élettapasztalaton kívül a tudomány is alátámasztja. Lehet persze, hogy te szerzetes vagy, vagy eunoch.
"Ha ezeket a világnézeteidet a nők elé tárod, nem is tudom, milyen reakciót vársz tőlük."
Persze, mert nyilván annyira primitív vagyok, hogy erröl beszélek egy növel, hülyegyerek. Miért mindig arról szól a gyk, hogy hülyének nézzük a másikat?
"Ennyi ésszel nem csodálkoznék, hogy nem kellesz a nőknek.."
Az IQ-m elvileg átlag feletti, és elég jó egyetemekre jutottam be csont nélkül, úgyhogy szerintem nem az eszemmel van a baj.
"Ezt, amit érzel, ezt az kielégítetlen kanvágyat ennek a 95%-a nem valós. Generálja a média,rekám,mozi...minden az egekben tartják a libidódat.
Azon gobdolkozz el hányszor áll fel af arkas valódi dolgokra, nem képre filmre a monitoron tévében, hanem kint az utcán,"
Elég sokszor.
"férfi számára a hivatás gyakorlása mindig élet-halál kérdése. Egész jövoje szempontjából rendesen az elso évek játszanak dönto szerepet - az a férfi, aki 25 éves korában még nem lépett rá a
felfelé vezeto útra, reménytelen esetnek könyvelheto el. "
Hm, érdekes gondolat. Egyrészt, mi az a felfelé vezetö út? Legyen saját cégbirodalma? Vagy legyen kêt diplomája? Másrészt szerintem nincs így. Több valós példát ismerek, aki csak jóval harminc után lett valaki. A KFC alapítója ötven éves kora után találta fel azt a receptet, amivel kb ma már minden nyugati nagyvárosban találkozol, és világ,éretü birodalmat épített ki belöle.
Fel nem fogom ezt a rinyát komolyan. Pont ugyan annyi nő van párkapcsolatban mint férfi. Minimális eltérések lehetnek persze, mert vannak férfi-férfi meg nő-nő kapcsolatok, meg biztos van aki hármasban szereti, de ez az elenyésző százalék. Ha egy kicsit kimásznál a pincéből a napra, kimennél az utcára, akkor te is látnád a valóságot. Az emberek nagy része párkapcsolatban él. Teljesen átlagos emberek, nem csak milliomosok és szupermodellek.
Itt a probléma veled van. Te leírtad feketén-fehéren, hogy csak egy lyuk kell amit megdughatsz. Na erre vannak a prostik. A többi nőt meg hagy meg azoknak a férfiaknak, akiknek a dugáson kívül más elképzeléseik is vannak az életről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!