Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csendes, zárkózott és alacsony is vagyok, akkor minimálisak az esélyeim a párkeresésben? 19/F
Figyelt kérdés
2017. nov. 13. 18:11
1/11 anonim válasza:
A fentiekből maximum a zárkózottság a probléma. Neked kell nyitni a nők felé, megszólítani és randira hívni őket, ne tőlük várd, hogy a szádba repüljenek, mint a sültgalamb. Hajrá!
2/11 anonim válasza:
Ha akarsz valaha nőt, akkor kezdj el gyúrni és járjál nagyon menő ruhákban. Ha idősebb leszel, bérelj drága autót mindig ha nőzni mész és ne feledd: sosem tudsz elég nagyot hazudni egy nőnek, azzal kapcsolatban, hogy mennyire vagyonos vagy.
3/11 anonim válasza:
Ehhez már az alacsonyság önmagában is elég.
4/11 anonim válasza:
A párkeresésben 100%-os esélyed van, a pártalásásban kicsit kevesebb. De nem azért, mert csendes, alacsony és zárkózott vagy, hanem mert nem fejleszted magad ezen a területen, hanem lemondtál magadról. Persze ez utóbbi még változhat.
5/11 A kérdező kommentje:
#2 gyúrok,2x már versenyen is voltam..De nincs igényem se a drága ruhákra,se a drága kocsikra.Nem mondtam le magamról,én mindig ilyen voltam
2017. nov. 13. 20:50
8/11 A kérdező kommentje:
168 cm vagyok
Amúgy 2-es írta,hogy gyúrjam ki magam.Amúgy pont volt egy lány,aki azt mondta,hogy én már túl izmos vagyok neki.
Amúgy jó embernek tartom magam meg szerintem erős is vagyok,csak elég csendes,komor vagyok.
2017. nov. 13. 21:40
9/11 anonim válasza:
A 168 az reménytelenül alacsony. Tapasztalat, hiszen én 170 centisen vagyok jóképű és elegáns és soha nem kellettem egy lánynak sem. Rám sem néznek, pedig nyitott személyiségű mérnökhallgató vagyok és rengeteg haverom van, akikkel folyamatosan eljárok bulizni. A gyúrást meg különösen nem javaslom, mert akkor komplexusos kis törpegyurinak fognak elkönyvelni. Szinte minden olyan alacsony ismerősömet így bélyegezték meg a csajok, akik egy kis sportosabb alkatot szerettek volna maguknak építeni.
10/11 A kérdező kommentje:
Én rohamrendőr akarok lenni,oda meg kell a jó fizikum.Nem érdekel,mit mondanak a csajok.
2017. nov. 14. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!