Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony lányok miért beszélnek olyan sokat, és olyan hangosan?
Nem akarok senkit megsérteni, de nagyon sok lányt ismerek, hallok/látok akik alacsonyak szóval olyan 140-150 centi magasak, hogy elég nagy a szájuk. Sokat beszélnek, gyorsan, meg elég hangosan.
Erre azt mondta a haverom, mikor mondtam neki, hogy persze, mert azzal kompenzálják a magasságukat, hogy hangoskodnak, beszélnek, hogy őket is vegyék figyelembe, meg komolyan.
Ez így igaz?
ez amúgy többségében így van!
mint az alacsonyabb pasik, akik gyúrják magukat meg stb h kompenzálják azt h alacsonyak.
Én is alacsony vagyok.. és igaz, hogy rengeteget beszélek meg hangosan.. és sokat hülyéskedek. De csak azért mert jólesik. (:
Meg amúgy egy részről lehet igaz az a rész is, hogy
"Erre azt mondta a haverom, mikor mondtam neki, hogy persze, mert azzal kompenzálják a magasságukat, hogy hangoskodnak, beszélnek, hogy őket is vegyék figyelembe, meg komolyan. "
De nekem még nem tűnt fel :P. De lehet, hogy ennek is köze van hozzá ((: .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!