Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találni alacsony lányokat?
Figyelt kérdés
Egy elég alacsony 18 éves fiú vagyok.Szeretnék érdeklődni merre lehet találni alacsony lányokat.Illetve a gyakorin sok alacsony lány van fent? Ha igen milyen fiú jön be nekik?
Előre is köszönöm a választ
2012. febr. 1. 00:59
1/39 anonim válasza:
most mit vársz? egy helyet ahova csak alacsony lányok járnak? ismeretségi körödben nézz szét...vagy menj szórakozni...alacsony lányok mindenhol találsz, ahogy magasakat is.
2/39 A kérdező kommentje:
Nem egy helyet várok.Szórakozni nem nagyon szoktam járni nincs kivel..
2012. febr. 1. 01:07
3/39 anonim válasza:
aprajafalván nézted már? van ott egy jóvalagú szőke
5/39 A kérdező kommentje:
Az értelmetlen válaszokra nem vagyok kíváncsi!
2012. febr. 1. 01:24
6/39 anonim válasza:
Nincs specifikus hely. Próbálkozz társkeresőn, ott be tudod állítani hogy milyen magasat szeretnél.
7/39 anonim válasza:
Erre nem lehet jó választ írni. Én 17 évesen 157 vagyok, szégyellem is.
Nincs olyan hely, ahol csak alacsony lányok vannak. Bárhova mész, mindenhol vegyesen vannak, nincs nekik külön szórakozóhely vagy bármi.
8/39 A kérdező kommentje:
Utolsó:Ne szégyeld biztos nagyon aranyos lány lehetsz.Hozzám az alacsonyak illenek mert elég kicsi vagyok..
2012. febr. 1. 07:12
9/39 /Anita_'94/ válasza:
Hát a skandináv országokat hanyagoljad ilyen téren :D
Mi számít alacsonynak? Én pl 167 vagyok, de egy csomó alacsonyabb lányt látok mindenfelé...
10/39 BlackSword válasza:
Nem a magasságod számít... Vízszintesen mindenki egyforma magas... A többi meg csak külsőség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!