Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találni alacsony lányokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találni alacsony lányokat?

Figyelt kérdés

Egy elég alacsony 18 éves fiú vagyok.Szeretnék érdeklődni merre lehet találni alacsony lányokat.Illetve a gyakorin sok alacsony lány van fent? Ha igen milyen fiú jön be nekik?

Előre is köszönöm a választ

2012. febr. 1. 00:59
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
61%

Ez sajnos így van. Még azok a lányok is azt hazudják, hogy szeretik, az alacsony fiúkat, akik éppen egy kosaras termetű pasival járnak.

Szavak, szavak... aztán amikor odamegy egy 165-170 cm-es srác, akkor lekoptatják. Ezek a tettek, ezeknek kell hinni.

2012. febr. 5. 11:57
 32/39 anonim ***** válasza:
75%

Hát jó,hihetsz nekik is kérdező,begubózhatsz,leépítheted az önbizalmad a béka segge alá,és utálhatod velük a nőket...az hogy nekem exem volt alacsony és mostani barátom magas azzal csak azt akartam mutatni,hogy ez az ami pont nem számít,legalábbis nekem. Exemmel majdnem két évig voltunk együtt és bármily hihetetlen a szakító ok nem a magassága volt:D Tesóm egy éve van együtt a barátnőjével,aki szintúgy kiröhögne kedves kommentelő. Én felsoroltam mi az amit szerettem egyik és másik magasságban.

Ja és elméleted szerint már rég ki kellett volna halni az alacsony fiúknak,ha mindenki csak a kosaras genetikára bukna....

Nem mondtam,hogy könnyebb társra lelni alacsonyan,valamennyire tényleg kiesnek a sokkal magasabb lányok,de hát korántsem lehetetlen,és mindenki magának dönti el,hogy kihozza-e a lehetőségeiből a legtöbbet. A kérdező meg nem tűnik olyan búvalbaszott pesszimista típusnak mint itt néhány válaszoló,náluk például százszor több esélyed van bármelyik lánynál,ha ez megnyugtat:)

2012. febr. 5. 14:38
 33/39 A kérdező kommentje:
Én is múltkor elgondolkoztam ezen és egy kettő kommentelő túl negativ.Jó pár lánnyal szemeztem aki magasabb is volt mint én.Meg pénteken is volt egy ilyesmi.Meg bele gondolva nem járkál senki se mérőszalaggal hogy megnézze hány centiméter a fiú vagy lány.Vagy tévedek?
2012. febr. 5. 18:24
 34/39 anonim ***** válasza:
32%
Tévedsz mivel a nők sem annyira bénák. Értenek a méretekhez, ha pontosan nem is tudják, hogy milyen magas vagy, a saját magasságukhoz tudnak viszonyítani. ÉS igen félre lökik az alacsony srácokat, vagy ha esélyt adnak nekik akkor kihasználják őket közben csalják a kosarasakkal. Szóval a te döntésed, hogy kinek a szavában hiszel. Én csak felkészítelek, hogy ilyeneken át fogsz esni. Sajnos
2012. febr. 5. 20:01
 35/39 anonim ***** válasza:
81%
Na jó,egyedül hagylak a pesszimista idiótákkal,csak még annyit,hogy amit írnák nem neked szól ám,csak le akarnak húzni a maguk posványába és megfertőzni a lelki deffektusaikkal :D irigyek mindenre és mindenkire....ők ráérnek neked válaszolgatni,a fene nagy világutálatuk közepette. mert az alacsony de boldog srácok épp a barátnőjükkel skipolnak,hogy csak így maradjunk egy konkrét példánál:D na megyek mielőtt én is elkapom a kishitűség-kórt
2012. febr. 5. 21:15
 36/39 anonim ***** válasza:
0%
^^ Így van ribanckám menj csak bulizgatni a milliomos magas faszikáddal. gyökér
2012. febr. 5. 21:44
 37/39 A kérdező kommentje:
Én már túl sok esetben néztem a negatívan a dolgokat.Próbálom pozitívan inkább.Mert ha állandóan negatív az ember attól tuti nem lesz boldog.
2012. febr. 5. 22:01
 38/39 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint tök mindegy milyen magas egy fiú. Mondjuk én sem vagyok valami magas. Nekem is most egy 2 cm-vel kisebb fiú tetszik.. és? Nem érdekel mások véleménye akkor is kedves meg jó fej és vicces is... . (: .
2012. febr. 17. 19:25
 39/39 A kérdező kommentje:
Mondjuk igaz nem csak a külső hanem a belső is lényeg!
2012. febr. 18. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!