Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találni alacsony lányokat?
Egy elég alacsony 18 éves fiú vagyok.Szeretnék érdeklődni merre lehet találni alacsony lányokat.Illetve a gyakorin sok alacsony lány van fent? Ha igen milyen fiú jön be nekik?
Előre is köszönöm a választ
Ez sajnos így van. Még azok a lányok is azt hazudják, hogy szeretik, az alacsony fiúkat, akik éppen egy kosaras termetű pasival járnak.
Szavak, szavak... aztán amikor odamegy egy 165-170 cm-es srác, akkor lekoptatják. Ezek a tettek, ezeknek kell hinni.
Hát jó,hihetsz nekik is kérdező,begubózhatsz,leépítheted az önbizalmad a béka segge alá,és utálhatod velük a nőket...az hogy nekem exem volt alacsony és mostani barátom magas azzal csak azt akartam mutatni,hogy ez az ami pont nem számít,legalábbis nekem. Exemmel majdnem két évig voltunk együtt és bármily hihetetlen a szakító ok nem a magassága volt:D Tesóm egy éve van együtt a barátnőjével,aki szintúgy kiröhögne kedves kommentelő. Én felsoroltam mi az amit szerettem egyik és másik magasságban.
Ja és elméleted szerint már rég ki kellett volna halni az alacsony fiúknak,ha mindenki csak a kosaras genetikára bukna....
Nem mondtam,hogy könnyebb társra lelni alacsonyan,valamennyire tényleg kiesnek a sokkal magasabb lányok,de hát korántsem lehetetlen,és mindenki magának dönti el,hogy kihozza-e a lehetőségeiből a legtöbbet. A kérdező meg nem tűnik olyan búvalbaszott pesszimista típusnak mint itt néhány válaszoló,náluk például százszor több esélyed van bármelyik lánynál,ha ez megnyugtat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!