Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találni alacsony lányokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találni alacsony lányokat?

Figyelt kérdés

Egy elég alacsony 18 éves fiú vagyok.Szeretnék érdeklődni merre lehet találni alacsony lányokat.Illetve a gyakorin sok alacsony lány van fent? Ha igen milyen fiú jön be nekik?

Előre is köszönöm a választ

2012. febr. 1. 00:59
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Utolsó: 150-160 cm-es lányok is magast választanak?:S Csak találok valami hozzám illő lányt.Vagy tévedek?
2012. febr. 2. 22:18
 22/39 anonim ***** válasza:

ma 22:18

Remélem megelégszenek az alacsony fiúkkal, különben irgum-burgum lesz. :D

165cm magas 22 éves fiú vagyok és tényleg nem könnyű nekünk alacsony srácoknak párt találni.

2012. febr. 2. 22:34
 23/39 anonim ***** válasza:

1. az alacsony lányok sem keresnek alacsony fiúkat, ők is pont olyanok, mint a többi lány, magas férfiakat keresnek

2. a magas lányok is magas férfiakat keresnek

de pont annyi esélyed van alacsonyként egy alacsony lánynál, mint egy magasnál: nulla

sajnos tapasztalatból mondom

175 cm alatt nem nézik férfinak az embert

egy lánynak, ha alacsony, akkor az nem hátrány, nem fogyatékosság, hanem ő ilyen kis aranyos, ölelni való csaj

ha magas, akkor meg modell alkatú bombázó

egy férfi számára, ha alacsony, akkor az felér egy fogyatékossággal a nők szemében

csak a magas férfi a férfi szerintük

szívás :(

2012. febr. 3. 10:51
 24/39 A kérdező kommentje:
Utolsó:Ez nagyon elszomorító.Már csak abban reménykedem hogy van olyan lány aki nem nézi a magasságot nagyon.Mondjuk már olyat is vettem észre hogy a magas lány engem nagyon de nagyon nézet.Vagyis szemezett velem ez hogy lehet?
2012. febr. 3. 22:43
 25/39 anonim ***** válasza:
155 vagyok.:P a pasim pedig eléggé magas. de én végülis nem nézem a magasságot. csak az a lényeg, hogy nálam alacsonyabb ne legyen. alacsony lányokat bárhoz találsz, biztos vagyok benne. és az, hogy milyen fiúk jönnek be nekik, személytől függő. nekem pl. a belső a fontos, de kinek a pap, kinek a papné. sok sikert a társkereséshez.:)
2012. febr. 4. 23:03
 26/39 anonim ***** válasza:
0%
158 centis lány vagyok,volt már 165 centis exem,most pedig 185 centis a barátom.Fiútesóm is 165 körül vagy annyi se,és van barátnője. Szóval van lány rajtam kívül is akinek ez nem szempont. Most imádom,hogy magas,ahogy felülről átölel,meg kislányosan ráugarhatok,meg hogy nyújtózkodnom kell. De exemnél az tetszett hogy nem kell,hogy ebben is egyformák vagyunk,egy perspektívából látjuk a világot,séta közben nem a mellkasához kellett beszélnem. Szóval ne ezen parázzatok már!
2012. febr. 5. 00:23
 27/39 A kérdező kommentje:
Szóval csak mi fiúk gondoljuk ezt úgy hogy nincs annyi esélyünk mint a magasabb fiúknak?Utolsó:Nem panaszkodik a tesód a magassága miatt? Lehet már rég lenne barátnőm csak pancser vagyok..
2012. febr. 5. 01:01
 28/39 anonim ***** válasza:
Nagyon nem az a panaszkodós típus. Ilyen nagyon céltudatos meg önbizalomban sem szenved hiányt típus,lehet pont ezzel kompenzál:) Nem mondom,hogy nem nehezebb alacsony fiúként,mert mégiscsak eléggé kiesnek a 180-as modell alkatok,és tényleg van olyan ismerősöm(lány) aki alacsonyként is csak magas sráccal kezd,nála ez szempont,ennyi.Nálam nem,és sokaknál sem. Alacsony exemet például ülve ismertem meg:D szóval elkéstem egy előadásról és már csak ott volt hely és a mosolya ragadott meg de rögtön. Aztán meg már nem érdekeltek a centik megismerve.szóval inkább mosolyogj több lány választ így,mint magasság alapján,szerintem.
2012. febr. 5. 02:05
 29/39 anonim ***** válasza:
41%
Figyel ne dőlj már be nekik. Olvasd már el mit írtak. Ezek is a magasakért rajonganak. Nem lehetsz ennyire vak kedves kérdező. És ott a lényeg "nekem is volt 165 cm-s barátom, most 185 van.." Ezen van a hangsúly, hogy VOLT. Tehát nem egy hasonló külső adottságú srácot keresett, hanem jóval magasabbat. Annyira átlátszó ez az egész.
2012. febr. 5. 11:27
 30/39 anonim ***** válasza:
41%
Hát igen a szokásos hazugságok.. Nekem a belső fontos xD bla bla.
2012. febr. 5. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!