Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Harmincas férfiak válaszát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmincas férfiak válaszát várom! Titeket mi akadályoz a párkeresésben? Egyáltalán vágytok párra, családra?

Figyelt kérdés

2018. jan. 8. 22:25
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
60%

Engem most az akadályozott, hogy elengedjem az előzőt. Kb most értem meg arra nemrég, hogy megint nekivágjak a: Ő keresésének :) Eddig is úgy voltam vele, hogy legyen meg az összhang, legyünk boldogok és aztán ha mindketten benne vagyunk, akkor jöhet a család! (részemről igen, de nem akarom ezt ráerőltetni a másikra) Kb. ennyi, én nem adtam fel még, háááátha belebotlok most már lassacskán. :))

Naiv F39 :D

2018. jan. 8. 23:56
 12/39 anonim ***** válasza:
70%

Én vágyok, de mindemellett élem a magam életét. A legtöbb nő manapság inkább már anyagias. Az ilyet világ életemben utáltam.

Aktívan nem keresgélek, leköt a munkám és a hobbim. De ha akad egy olyan nő, akkor biztos nem fogok nemet mondani neki. Párra vágyom, családra csak akkor, ha látom rajta, jó anya lenne-e, ha gyerekünk születne.

29/f

2018. jan. 9. 01:34
 13/39 anonim ***** válasza:
81%
Vágyom párra családra. Az akadály leginkább saját magam. És félek, mert nagyon viszolygok attól, hogy meg kelljen felelnem, márpedig máshogy nem lehet. Túl nagyok az elvárások manapság, ahhoz pedig túl makacs vagyok, hogy küzdjek azért teljes gőzzel, hogy mindenben meg tudjak felelni valakinek, akit még nem is ismertem meg egyelőre.
2018. jan. 9. 06:04
 14/39 anonim ***** válasza:
95%

Vágyom nagyon is, de kezdem felfogni, hogy ebből én kimaradok, és nem lesz saját családom.

Voltak hosszú (4 év feletti) kapcsolataim, de mostanában nem találom azt a nőt, aki kölcsönösen megfelelne.

Persze, könnyű lenne az egészet a nők hülye pár választási szokásaira fogni, de gondolom én sem csinálok mindent jól, ha egyedül vagyok.

2018. jan. 9. 06:59
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Anno próbálkoztam párt keresni, családot is szerettem volna, de nem voltam sikeres a nőknél. Ráadásul később még rá is görcsöltem az egészre, ami természetesen nem javított a helyzeten. Aztán hosszas beszélgetések és mérlegelések után úgy határoztam, hogy jobb lesz leállni. Szóval nem akadályoz semmi sem, csak egyszerűen már nem akarok párkapcsolatot.
2018. jan. 9. 08:41
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Párra vágynék, de nincs az a nő, aki elfogadna a stílusommal, a személyiségemmel. Az introvertált tulajdonság inkább hátrány a mai világban (35F).
2018. jan. 9. 08:43
 17/39 Judit58 ***** válasza:
27%

ugyan már! introvertált srácokkal van telea világ, mégis találnak magunak társat.

Uraim harcra fel!

2018. jan. 9. 09:21
 18/39 mikeXxX ***** válasza:
100%
Jelenleg főleg a sok munka akadályoz ebben ! Társkereső vicc kategória fizetni meg nem fogok érte badoo tinder meg egy nagy kamu oldal és tele van prostival szó szerint értsd ! Szorakozóhely kilőve már kinőttem és nem is nagyon lenne kivel mennem mivel ismerősi kör 90%-ban kint él külföldön tehát ez a kör is kiesik ismerkedésre ! Ami maradt az az utcai ismerkedés de nem vagyok füttyögő épitő munkás sem ezért ez csak úgy menne ha kapnék jelet ismerkedésre ami nem igazán van (pedig jóképűnek tartanak ) mert mindenki a telefonjába van beleszerelmesedve ! De legutóbb fel szedtem valakit ismerkedesből de ő is kiesett mivel kiderült nála van gyerek és már nem akar többet ! Jelen pillanatban így most nem is érdekel fátasztó is mindig chatelgetni randit szervezni stb már írták többen bla bla bla . 38f
2018. jan. 9. 11:12
 19/39 Ragnor ***** válasza:
100%

Engem a tapasztalatlanság, hogy eddig minden próbálkozásom kudarcva fulladt és az ezekből adódott önbizalomhiány.

Nem sok olyan lánnyal/nővel találkoztam életem során, akivel el tudtam volna képzelni komoly kapcsolatot.

De igen. Vágyom párra, vágyom, hogy ne egyedül hajtsam a fejem a párnára este. A család viszont nem vágy kérdése, ahhoz kőkemény elköteleződés kell, rengeteg pénz, idő és lemondás. Míg nincs meg a megfelelő pár, addig a téma nincs is az asztalon.

2018. jan. 10. 06:22
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

"Uraim harcra fel!"

és melyikükkel jössz össze?

2018. jan. 10. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!