Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 80-90-es években sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 80-90-es években sokkal többet szexeltek az emberek?

Figyelt kérdés

Olvasok egy ilyen regényt, ami akkor játszódik és mindenki az utcán csajozott, meg a lányok is egyből felmentek fiukhoz dugni akár napközben is.

Jo mondjuk ez ma is igy van, de régen sokkal általánosabb volt, vagy nem?

2017. dec. 18. 18:09
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
akkor nem szóltam elnézést
2017. dec. 18. 22:25
 32/35 A kérdező kommentje:

csak az beszél igy a nagykoruti kocsmakrol aki még ahhoz is csira h bemenjen...

magyarokkal van tele jobbara minden hely

2017. dec. 18. 22:27
 33/35 Diavolino44 ***** válasza:

Nagyon egyetertek a 75% valszoloval. Pont igy latom, csak o szebben fogalmazta meg.

S nagykoruti kocsmakba nem megyek, mert az turistakkal van tele. Tapasztalat. Foglamam sincs kerdezo te hova jarsz, mert akkor megdobhatnal par jo hellyel ami magyar csajokkal van tele.

Nyilvan van annak is varazsa, hogy kulfoldi csajokat felszedni, de eleg messze lakok a belvarostol igy nehezebb lenne haza taxizni.

2017. dec. 18. 22:39
 34/35 A kérdező kommentje:

4-6 nevu kocsmak mindig magyarokkal van tele

kakas, regen akacfa az akacfa utcaban

az osszes gong trap stifler limit kocsma

nem kulfoldieket csalogató helyek, ezek a magyarokra vannak raalva en nem nagyon lattam magyarokat

a turisták inkabb a 7ker kocsmaiban vannak dohany utca akacfa utca es tarsaik

ja meg a kiskoruton belul

2017. dec. 18. 22:45
 35/35 anonim ***** válasza:

Én biztosan, végülis fiatalabb voltam 30-

35 évvel.

2017. dec. 21. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!