Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiuk! Ha ti huzamosabb ideig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ha ti huzamosabb ideig szexeltek valakivel erzelmek nelkul, utana alakulhat ko bennetek valami a lany irant?

Figyelt kérdés

2017. máj. 31. 11:50
 1/8 A kérdező kommentje:
Ki*
2017. máj. 31. 11:54
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Az érzelmeknek nőknek vannak, nem lyukaknak.
2017. máj. 31. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Mivel minden ember más, ezért előfordulhat ilyen, de azért erre apellálni fölösleges.
2017. máj. 31. 12:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Ezt attól a fa**tól kérdezd, aki téged dug.

Én voltam olyan nővel, aki nem igazán volt az esetem, hónapokig dugtam, de aztán én nem kerestem tovább..

Pedig élveztem vele mindig, és amennyire hihetek neki ő is velem...

Meg voltam olyan nővel, aki szintén nem volt külsőre az esetem, de olyan csodás puncija volt, hogy a végére már a szex miatt elkezdtem érezni iránta valamit...

Na engem meg ő pattintott le, mert rájött, hogy nem tud váltani és visszamegy ahhoz akivel akkor volt, amikor megismerkedtünk...

Ez van.

Találd ki, hogy szerinted mi a trend.

De attól még az nem feltétlen lesz igaz a te kanodra is...

2017. máj. 31. 12:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Érzelmek nélkül nem mert úgy nem lehet szexelni... (Max talán erőszakolni, bár ott is nyilván kell egy kanosság ami pedig érzelem :) )

De a neten összeismerkedtünk, találkoztunk szexelés céljából egy lánnyal, és 1 órán belül már lubickoltunk az élvezetekben kettesben. Fantasztikus volt, és még jobb lett ahogy többször találkoztunk, aztán fél évvel később mikor már 2 hónapja nem láttam (mert nem tudtunk összeegyeztetni találkaidőt), szép lassan rájöttem hogy az a fura érzés hogy mennyire hiányzik és mindig rá gondolok az az lehet, hogy szerelmes vagyok (szexmegvonás kizárva, mert az volt mással is, nagyon jó)... de már későn...

Már elérhetetlenné vált, és egy barátnője fél évvel később elmondta hogy már boldog párkapcsolatban él és kb akkor kezdődött amikor elérhetetlenné vált. És én el se tudtam mondani neki mit érzek, pedig visszagondolva én is lehettem volna az a férfi akivel együtt van, mert jól közeledtünk egymáshoz, és fel is dobott egy dolgot, amit én úgy tűnik benéztem és túl későn jöttem rá, hogy valójában mit várt, szóval nem "olvastam a sorok között", csak megkésve, így azt gondolta én nem vagyok benne a kapcsolat tovább fejlesztésében.

Na az ilyesmik miatt kéne kerek perec megmondani a dolgokat, és nem utalgatni, meg homályosan fogalmazni, mert lehet ami nekünk egyértelmű, a másiknak nem az, vagy csak később válik azzá...

Tünde hiányzol, és köszönöm neked azt a sok szépet! (A remény hal meg utoljára.) A bringás, gumis, motoros, a szarvasok nagy "barátja" vagyok:)

Van egy másik lány is hasonló, bár belé nem vagyok szerelmes, pedig már több mint 1 éve tart, egyszerűen csak egy fura extrás baráti szeretet alakult ki. Nem érzem úgy azt mintha szerelmes lennék, de szeretek vele lenni, beszélgetni, csókolgatni, és hancúrozni, és érdekel mi van vele.

2017. máj. 31. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Egy lánnyal fél évig jártunk össze kb heti egyszer.

Mindez már 2 éve volt, de ma is sokszor eszembe jut, mert a szex egyszerűen csak kva jó volt vele. Tényleg velem emlékszem életem konkrétan legjobb szexére is, pedig több lánnyal voltam mint amit két kézen meg tudnék számolni.

Amúgy aranyos, kedves lány volt, jó arc, de nem voltam szerelmes belé. Tényleg csak a vele való szec hiányzik sokszor

24/f

2017. máj. 31. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Ne reménykedj. Egy férfi életében annak van értéke, amit a maga erejéből szerzett meg. Amiért megdolgozott, megküzdött. Ha odadobod magad, azzal elértékteleníted a lényedet, egy értéktelen ronggyal pedig senki sem akar komolyabb viszonyt.
2017. jún. 4. 08:55
 8/8 anonim ***** válasza:
68%

Nem, sőt.

Az ilyen nőt párkapcsolat terén nem tartom sokra, hisz ha velem dugogat minden kapcsolat nélkül, akkor megteszi/megtette máskor, mással is, nem becsüli magát se túl sokra, miért becsülném én többre.

Havernak, cimborának, szex partnernek jó, de komolyabb soha nem kellene tőle.

2017. jún. 4. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!