Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen miért majmolják még mindig a Pick Up Artist (PUA) mozgalmakat itthon, amikor az már a '80-as években lejárt az USA-ban, ahonnan származik?
Hm, ez fura :D
En pua vagyok.
De tudtommal ezt a kifejezest Mystery talata ki s o az egeszet 2003ban kezdte. Ahogy latom meg hazudni sem sikerul jol.
Amugy, meg nem kell fizetni, minden ertelmes anyag fent van a neten ingyen. Pua-kent sem szoktam senkit biztatni, hogy koltson penzt ilyenre. Inkabb vegyen belole uj ruhakat, meg kondi-berletet.
Mo (és úgy jellemzően egész K-Európa) jellemzően minden trend terén kb 10 év lemaradással követi a nyugatot. Ami ott már lecsengett, legyen szó hülye mozgalmakról, divatról, társadalmi dokgokról, etc, az nálunk azután lesz mindig trendi, hogy odakint megbukott.
Persze ennek előnye is van, mindig lehet tudni, hogy mi jön, és mi lesz a vége, mivel sosem tanulunk a nyugatiak hibáiból, hanem ugyanúgy rácsodálkozunk, próbálhatjuk, majd rájövünk, hogy miért marhaság, ahogy ők tették pár évvel korábban.
Mert (még) működik. Kereslet pedig van rá, csak nézz körül ezen az oldalon. Rengeteg a felszínes ember (most az egyedülállókról beszélek), olyan követelményeket állít a két nem egymással szemben, amiket átlag emberként nem tudsz megugrani. Csak nézd meg, hogy milyen csajokat akarnak összeszedni magukat átlagos vagy az alattinak nevező pasik, illetve mekkora elvárásaik vannak a csinos (értsd: van rajtam egy 10-15 kiló plusz, de márkás ruhákban járok a saját ízlésem szerint) csajoknak (főleg jellemre) a pasikkal szemben.
Ezt, és a nők felszínességét használja ki a PUA, hiszen nem kell neked sikeresnek, vagánynak, egyedinek lenned, elég ha csak (akár rövid időre is) el tudod magadról ezt hitetni, innentől máris sikereid lesznek a nőknél. Persze tudom, hogy ez nem igaz, mert ennek a nők nem dőlnek be, átlátnak a szitán és egyből kidobják az ilyen pasikat..., ahogy a Barátok Köztöt, vagy a Győzike Show-t sem nézte senki, de mindenki tudta, hogy mi történt benne :).
Majd ha valóban átlátnak rajta a nők, akkor jár le nálunk is.
Azt akartam írni, hogy mert 50 évvel le vagyunk maradva, de már írták. :(
Mondjuk ja, most még az is divatba jött, hogy higgyük azt, hogy LAPOS A FÖLD.
Szánalmas az egész...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!