Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tulajdonképpen miért majmolják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen miért majmolják még mindig a Pick Up Artist (PUA) mozgalmakat itthon, amikor az már a '80-as években lejárt az USA-ban, ahonnan származik?

Figyelt kérdés
Mi még a kommunizmus idejét éltük szovjet megszállással, amikor Amerikában már lecsengett a PUA mozgalom, mert ott is rájöttek és belátták, hogy ez hülyeség. Ennek ellenére 2017-ben, Magyarországon még mindig sokan 2 havi fizetésüket is kifizetik egy ilyen "oktatásért", egy olyan szolgáltatásért cserébe amit ingyen is megkaphatnál. Semmivel sem mondanak többet mint az általános igazságok amit egy öreg unatkozó nyugdíjas ember is elmond ingyen, vagy ha meghívsz egy sörre egy sikeres, nem önbizalomhiányos férfit egy kocsmában, az is eláraszt a csajozós tanácsaival.
2017. aug. 15. 23:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Pont, hogy ez az oldal a bizonyíték arra, hogy semmitmondó, hatékonynak tűnő PUA baromságból meg lehet élni. Nézd már meg, mennyi elkeseredett szerencsétlen van, aki még csak tévében látott nőt. :(
2017. aug. 15. 23:58
 2/14 Diavolino44 ***** válasza:
23%

Hm, ez fura :D

En pua vagyok.

De tudtommal ezt a kifejezest Mystery talata ki s o az egeszet 2003ban kezdte. Ahogy latom meg hazudni sem sikerul jol.

Amugy, meg nem kell fizetni, minden ertelmes anyag fent van a neten ingyen. Pua-kent sem szoktam senkit biztatni, hogy koltson penzt ilyenre. Inkabb vegyen belole uj ruhakat, meg kondi-berletet.

2017. aug. 16. 00:05
 3/14 anonim ***** válasza:
84%

[link]

tessék. Eszerint az eredete egészen 1970-es évekig nyúlik vissza...

2017. aug. 16. 00:57
 4/14 anonim ***** válasza:
63%
Mert ötven évvel le vagyunk maradva.
2017. aug. 16. 06:06
 5/14 anonim ***** válasza:

Mo (és úgy jellemzően egész K-Európa) jellemzően minden trend terén kb 10 év lemaradással követi a nyugatot. Ami ott már lecsengett, legyen szó hülye mozgalmakról, divatról, társadalmi dokgokról, etc, az nálunk azután lesz mindig trendi, hogy odakint megbukott.

Persze ennek előnye is van, mindig lehet tudni, hogy mi jön, és mi lesz a vége, mivel sosem tanulunk a nyugatiak hibáiból, hanem ugyanúgy rácsodálkozunk, próbálhatjuk, majd rájövünk, hogy miért marhaság, ahogy ők tették pár évvel korábban.

2017. aug. 16. 06:09
 6/14 anonim ***** válasza:
mert a remény hal meg utoljára
2017. aug. 16. 07:40
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
2. Elarulod nekem mekkora sikereid vannak? Mert en elolvastam Texmex (vagy tudom is en hogy hivatja magat a pua törzsfönök) tippjeit ( Pl. küldj random smst, meg a jo kis csajozos dumak es hasonlok), illetve megkerdeztem par baratnömet. Necsak hogy en röhögnem körbe a csavot, hanem mindenki szanalmasnak tartja...Tudom nem reprezentativ a felmeres, de szerintem a 80-as IQ-nal többel biro nöknek ez nem tetszhet...
2017. aug. 16. 07:45
 8/14 anonim ***** válasza:
36%

Mert (még) működik. Kereslet pedig van rá, csak nézz körül ezen az oldalon. Rengeteg a felszínes ember (most az egyedülállókról beszélek), olyan követelményeket állít a két nem egymással szemben, amiket átlag emberként nem tudsz megugrani. Csak nézd meg, hogy milyen csajokat akarnak összeszedni magukat átlagos vagy az alattinak nevező pasik, illetve mekkora elvárásaik vannak a csinos (értsd: van rajtam egy 10-15 kiló plusz, de márkás ruhákban járok a saját ízlésem szerint) csajoknak (főleg jellemre) a pasikkal szemben.

Ezt, és a nők felszínességét használja ki a PUA, hiszen nem kell neked sikeresnek, vagánynak, egyedinek lenned, elég ha csak (akár rövid időre is) el tudod magadról ezt hitetni, innentől máris sikereid lesznek a nőknél. Persze tudom, hogy ez nem igaz, mert ennek a nők nem dőlnek be, átlátnak a szitán és egyből kidobják az ilyen pasikat..., ahogy a Barátok Köztöt, vagy a Győzike Show-t sem nézte senki, de mindenki tudta, hogy mi történt benne :).

Majd ha valóban átlátnak rajta a nők, akkor jár le nálunk is.

2017. aug. 16. 09:20
 9/14 anonim ***** válasza:
63%
Mert ez is olyan, mint a gyógyító kövek meg egyéb baromságok: akinek gondja van, az görcsösen akar hinni abban, hogy van rá megoldás. Ezért lehet ezeket a baromságokat fenntartani.
2017. aug. 16. 09:55
 10/14 anonim ***** válasza:
65%

Azt akartam írni, hogy mert 50 évvel le vagyunk maradva, de már írták. :(

Mondjuk ja, most még az is divatba jött, hogy higgyük azt, hogy LAPOS A FÖLD.

Szánalmas az egész...

21/L

2017. aug. 16. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!